**KRISTIANSAND: Høy musikk

23.37** fikk politiet klage på høy musikk fra en leilighet i Rådhusgata i Kristiansand. Da politiet kom til stedet kort tid etterpå var alt rolig.

**LILLESAND: Hagefest

23.48** fikk politiet klage på mye støy fra en hagefest i Lillesand hvor det hadde samlet seg en del ungdommer. Da politiet kom til stedet litt senere var alt rolig.

**GRIMSTAD: Liten brann

23.47** fikk politiet melding fra 110-sentralen om en liten brann på en øy på utsiden av Grimstad. Redningsskøyta ble engasjert og tok seg av saken. Det viset seg å være et lite bål i vannkanten.

**KRISTIANSAND: Drukkenskapsarresten

23.53** kom en politipatrulje over en beruset person ved rutebilstasjonen i Kristiansand. Vedkommende var så beruset at han ikke kunne ta hånd om seg selv og ble plassert i drukkenskapsarresten.

**LILLESAND: Promillekjøring til sjøs

23.57** stoppet politibåten i Lillesand en båtfører som de mistenkte for å kjøre med promille. Mannen, som er 27 år gammel og fra Lillesand, ble kjørt til Kristiansand for de nødvendige prøver.

**KRISTIANSAND: Høy musikk

00.07** fikk politiet klage på høy musikk fra en bolig i Kristiansand. Politiet tok kontakt med vertskapet på telefon og fikk de til å dempe seg.

**GRIMSTAD: Høylytt fest

00.09** fikk politiet klage på en fest ved Fjære Grendehus. Politiet reiste ut til stedet og festdeltagerne ble pålagt å dempe seg med streng beskjed om at en ny klage ville føre til at festen ble avsluttet.

**IVELAND: Livløs mann i veien

00.16** fikk politiet melding om at en livløs mann skulle ligge i veien i Iveland. En ambulanse ble sendt til stedet og det viste seg at vedkommende var svært beruset og han ble kjørt til legevakten.

**FARSUND: Knusing av flasker

00.21** fikk politiet klage på en fest i Vanse hvor flasker ble knust og det ble spilt høy musikk. En patrulje dro til stedet og roet det hele ned.

**FEVIK: Bråkete fest

00.25** fikk politiet melding om en bråkete fest i Fevik, men hadde ingen ledige patruljer å sende ut.

**KRISTIANSAND: Ordensforstyrrelse

00.28** ble en person pågrepet for ordensforstyrrelse ved Kick i Kristiansand. På grunn av at vedkommende var beruset ble turen lagt om legevakten. Der ble det besluttet at han skulle bli innlagt for observasjon.

**MANDAL: Klage på høy musikk

00.30** fikk politiet klage på høy musikk fra en bopel i Mandal. En patrulje dro til stedet og dempet lydnivået.

**LILLESAND: Berserk gjest

00.30** fikk politiet melding om en berserk gjest på Beddingen i Lillesand. En patrulje ble sendt til stedet og vedkommende ble bortvist. Ingen ønsker å anmelde forholdet.

**FLEKKERØYA: Ruset

00.34** fikk politiet melding om en bil som kjørte rundt med slukte lys og stjal sykler i området rundt Flekkerøya. En patrulje ble sendt til stedet og de kom over en bil som ble knyttet til oppdraget. Føreren av bilen er en kjenning av politiet og var ikke i besittelse av førerkort. Han mistenkes videre for kjøring i ruset tilstand. Han ble derfor tatt med til legevakten for prøver og så kjørt til arresten. Politiet beslagla i forbindelse med dette en sykkel, men har ikke kommet til bunns i om den er stjålet eller ei.

**MANDAL: Tyveri av påhengsmotorer

00.36** fikk politiet melding om at noen var i ferd med å stjel båtmotorer fra Holum. En patrulje ble sendt til området, men de klarte ikke å finne noe mistenkelig. De kunne heller ikke se at noe var blitt stjålet eller ødelagt.

**ARENDAL: Høylytt fest

00.42** ringte vertskapet til en fest til politiet og ba om bistand til å bli kvitt et par støyete festdeltagere som ikke ville gå. En politipatrulje ble sendt til stedet og to festdeltakere ble sendt hjem i taxi.

**KRISTIANSAND: Feilparkerte biler

00.52** fikk politiet melding fra en drosjesjåfør som klaget på feilparkerte biler i Rådhusgaten i nærheten av Ernst. Politiet kom i kontakt med bileier som så fjernet bilen.

**KRISTIANSAND: Beruset person

00.59** fikk politiet melding om en beruset person ved Shell i Elvegata. En patrulje ble sendt til stedet og mannen ble stablet på beina og sendt i riktig retning.

**GRIMSTAD: Beruset person

01.26** fikk politiet melding om en beruset person som lå rett ut i et kryss i Grimstad. En patrulje ble sendt til stedet og de fikk vekket vedkommende som så gikk fra stedet.

**KRISTIANSAND: Ordensforstyrrelse

01.35** ble en person innbrakt fra Havana. Han vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse.

**KRISTIANSAND: Husbråk

01.32** fikk politiet melding fra Gimlekollen om at sønnene i huset hadde kommet hjem og begynt å lage bråk. Familiemedlemmene er engstelige og politiet reiste til stedet for å megle mellom partene. Det hele endte med at situasjonen løste seg.

**GRIMSTAD: Konfronterte speilknuser

01.36** fikk politiet en telefon fra en person som hadde sett en annen person knuse et speil på en bil i Kirkegaten. Vitne skal sammen med en venninne ha fulgt etter gjerningspersonen og til slutt konfrontert ham med dette. Da melder konfronterte ham skal han ha gått til angrep og slått til både mannen og venninnen. Han skal så ha forsvunnet i en bil før politiet kom frem. Politiet har en beskrivelse av bilen, men klarte ikke å finne vedkommende. Politiet venter en mulig anmeldelse i saken.

**MANDAL: Slagsmål

01.40** fikk politiet melding om et slagsmål i Mandal, men da politiet kom frem var alt rolig.

**GRIMSTAD: Bråk

01.44** fikk politiet melding om bråk fra en leilighet i sentrum av Grimstad, men hadde ikke kapasitet til å rykke ut på meldingen.

**KRISTIANSAND: Overstadig beruset

01.47** kom en politipatrulje i Kristiansand over en overstadig beruset person. Vedkommende ble først tatt med til legevakten for en vurdering og så gikk turen videre til drukkenskapsarresten.

**VENNESLA: Slagsmå

01.49** fikk politiet melding om slagsmål på utsiden av kinapuben i Vennesla. En politipatrulje ble sendt til stedet og det viste seg å ha vært en konflikt mellom flere personer. Den verste bråkmakeren ble kjørt hjem av politiet og situasjonen løste seg.

**KRISTIANSAND: Kutt i pannen

01.55** fikk politiet melding om at en gjest på Havna hadde fått et ølglass i pannen. En patrulje reiste til stedet og der påtraff de en person som fortalte at han hadde fått en knyttneve i ansiktet. Vedkommende hadde fått et kutt i pannen og ble kjørt til legevakten. Politiet har fått en beskrivelse av gjerningspersonen.

**KRISTIANSAND: Fotball i gata

01.55** fikk politiet klage på bråk på Andøya. Ungdommer spilte fotball i gata, men politiet hadde ingen ledige biler. Melder tok derfor selv kontakt med ungdommen som spilte fotball og det hele roet seg uten politiets hjelp.

**GRIMSTAD: Bråk

01.56** fikk politiet melding om bråk fra en bolig i Grimstad, men de hadde ingen ledige patruljer å sende.

**KRISTIANSAND: Urinerte på banken

01.35** kom politipatruljen over en person som urinerte på lokalene til Nordea i Markensgate. Vedkommende ble innbrakt og anmeldt.

**LILLESAND: Slagsmål

02.02** fikk politiet melding om slagsmål i forbindelse med en fest i Lillesand. Kort tid etterpå ringer melder tilbake og sier at det hele har roet seg. Politiet reiste derfor ikke ut.

**KRISTIANSAND: Ruteknusing

02.06** fikk politiet melding om at noen ungdommer forsøkte å knuse vinduer tilhørende Prix på Tinnheia. En patrulje ble sendt til stedet, men de kunne ikke se at noe var knust. Patruljen kikket også etter ungdommene, men så ingen.

**ARENDAL: Gikk løs på alt og alle

02.07** fikk politiet melding om at en navngitt person skal ha gått løs på alt og alle på utsiden av Subway i Arendal. Politiet kom til stedet kort tid etterpå men da var vedkommende borte.

**LILLESAND: Bortvist fra sentrum

02.13** kom politiet over en beruset person som oppførte seg svært kranglete. Vedkommende ble bortvist fra byen.

**ARENDAL: Bråk

02.14** fikk politiet melding om en ungdomsgjeng som laget bråk på Saltrød. Politiet hadde ingen ledig patrulje til å se på saken.

**LILLESAND: Urinering på offentlig sted

02.16** kom politiet over to personer som urinerte på offentlig sted i sentrum av Lillesand. Begge erkjente forholdet og blir anmeldt.

**KRISTIANSAND: Bråk

02.16** innbrakte politipatruljen en person som laget bråk på Kick. Vedkommende anmeldes.

**GRIMSTAD: Barnevakt fikk fremmede på besøk

02.29** fikk politiet en telefon fra en ung barnevakt som var blitt skremt da noen hadde forsøkt å ta seg inn i huset hvor hun satt barnevakt. Politiet rykket ut til stedet og påtraff en person som stemte med beskrivelsen. Det viste seg at det var en mann som hadde gått feil.

**ARENDAL: Slagsmål

02.47** kom politipatruljen i Arendal over en person som de kjørte til legevakten etter et slagsmål på Langbrygga. Politiet har opprette en sak på forholdet og fått en beskrivelse av gjerningspersonen.

**ARENDAL: Fest og bråk

02.52** fikk politiet melding om mye bråk fra en fest på Rykene, men hadde ingen ledige patruljer å sende.

**KVINESDAL: Bråk

03.01** fikk politiet klage på mye bråk fra en fest i Kvinesdal som skulle ha pågått hele kvelden. Da politiet kommer til stedet kort tid etterpå var alt rolig.

**KRISTIANSAND: Kul i pannen

03.08** påtraff politipatruljen i Kristiansand en mann som hadde fått en kul i pannen etter å ha blitt skallet ned. Vedkommende ble kjørt til legevakten for en sjekk og politiet venter en anmeldelse på forholdet.

**KRISTIANSAND: Fratatt lommeboken

03.14** fikk politiet melding fra en mann som var blitt frastjålet lommeboken sin i Henrik Wergelandsgate. En patrulje ble sendt til stedet, men ble omprioritert før de kom frem. Mannen ble bedt om å ta kontakt med politiet i løpet av dagen.

**VENNESLA: Banket opp

03.16** ringte en person til politiet for å fortelle at han var blitt banket opp av en navngitt person som syklet mot sentrum av Vennesla. Politiet hadde ingen ledige patruljer å sende.

**GRIMSTAD: Ikke så ”happy” på Happy Time

02.05** kom en person inn på Happy Time i Grimstad og laget bråk. Mannen var forbannet etter at kameraten var blitt att av politiet på samme sted rett i forkant (Les: flere tilfeller av vold mot politiet ). Vedkommende ville ikke høre på politiet og vil bli anmeldt for dette.

**FARSUND: Ville ikke betale for drosje

03.30** fikk politiet melding fra en drosjesjåfør som hadde fått problemer med en kunde. Passasjeren ville ikke betale og han skal i tillegg ha slått til sjåføren. En politipatrulje ble sendt til stedet og passasjeren betalte til slutt regningen. Så blir det opp til drosjesjåføren om han ønsker å anmelde volden. Politiet har sikret seg personalia i saken.

**KRISTIANSAND: Klage på høy musikk

03.39** fikk politiet klage på høy musikk fra en bolig i Kristiansand, men hadde ingen patruljer å sende.

**RISØR: Bråk

03.50** fikk politiet melding om bråk på et utested i Risør. Ifølge vedkommende som ringte stod det folk å ventet på ham på utsiden av utestedet og han turte derfor ikke å forlate lokalene. Litt senere fikk politiet på ny en melding av vedkommende. Han hadde da klart å komme seg inn i en taxi og var på vei hjemover.

**SØGNE: Høy musikk

04.08** fikk politiet melding om høy musikk fra en leilighet i Søgne, men hadde ingen ledige biler å sende.

**GRIMSTAD: Drukkenskapsarresten

04.25** fikk politiet melding om at en person skulle ligge rett ut utenfor Grimstad Hotell. En patrulje ble sendt til stedet og vedkommende ble satt i drukkenskapsarresten i Arendal.

**LILLESAND: Urinerte på flaggstang

02.30** kom politiet over en mann som urinerte opp etter en flaggstang i sentrum av Lillesand

**KVINESDAL: Norway Rock

04.32** fikk politiet melding om at fire unge gutter var blitt tatt av vaktene på Norway Rock Festival i Kvinesdal etter at de hadde kommet seg inn på området og stjålet diverse ting. Guttene, tre på 17 år og to på 16 år, ble overlatt til sine foresatte.

**KRISTIANSAND: Rabiat person

04.36** fikk politiet melding om en rabiat person på Brenneråsen som skal ha kastet flasker, spyttet og truet personer med balltre i forbindelse med en fest. Flere festdeltagere rømte leiligheten og da politiet kom frem var det bare en person igjen der. Politiet roet den rabiate personen ned og han gikk til slutt og la seg. De andre reiste hjem.

**TVEDESTRAND: Ville ikke betale

04.45** fikk politiet melding fra en drosjesjåfør i Tvedestrand som ikke fikk betaling av en kunde. Passasjeren gikk bare rett inn i huset og ble der uten å gjøre opp for seg. En politipatrulje reiste ut til stedet og sørget for at drosjesjåføren fikk betalingen sin.

**VENNESLA: Bil på taket

05.45** fikk politiet melding om at en bil lå på taket på riksvei 9 ved Skarpengland. En politipatrulje kom til stedet og påtraff sjåføren av bilen. Vedkommende var uskadd og fortalte til politiet at han hadde forsøkt å svinge unna for et dyr som kom løpende ut i veien. Sjåføren ble sendt til legevakten for en sjekk, politiet mistenker ikke promillekjøring.

**MANDAL: Promillekontroll

05.56** avholdt politiet en promillekontroll på E 39 ved Mandal. 18 sjåfører ble kontrollert og alle kjørte i edru tilstand.

**ARENDAL: Krangel

05.56** fikk politiet melding om en krangel mellom et kjærestepar på Hisøya. En patrulje ble sendt til stedet og jenta ble kjørt hjem til sin bopel.

**KRISTIANSAND: Kvinne trengte politiets hjelp

10.25** Politiet fikk melding fra en kvinne i Kristiansand som forteller at mannen har klikka og hun trenger hjelp. Politiet kommer, det viser seg at det ikke er snakk om noe fysisk, men verbalt. Politiet har vært å meklet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i bil

10.37** Det blir meldt inn at et vindu er knust og en GPS er stjålet fra en bil på Tangen i Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i tre biler

11.57** Politiet får melding om at det har vært innbrudd i tre biler parkert i Paulen på Flekkerøya i løpet av natten. Politiet har foreløpig ikke oversikt påom noe er stjålet fra bilene. En politipatrulje har vært og søkt etter spor.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i åtte boder

12.27** Det kommer melding til operasjonssentralen om innbrudd i åtte boder. Meldingen kommer fra Gislemyrveien borettslag på Slettheia. Politiet har vært og søktb etter spor, men det er uvisst hva som er borttatt. Beboerne vil anmelde forholdet.

**TVEDESTRAND: Branntilløp i hus

14.30** Politiet får melding om brann i en enebolig i Tvedestrand. Huseier satt og så på tv i 2. etasje da det begynte å lukte svidd nedenfra. Han gikk ned og oppdaget at det ulmet i en vegg. Brannvesen og politi dro til stedet og rev ned en vegg og kobla fra strømmen. Brannårsaken kan være en lampe som gikk varm.