KRISTIANSAND: En 36 år gammel mann fra Kristiansand blir innbrakt til politiarresten i besittelse av 4 gram hasj.

— Mannen ble pågrepet i øvre del av Kvadraturen. Saken er loggført klokken 12.49, sier operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Vidar Neset.

12.54 Brann i soverom

**14.30 Stjal avgiftsfri diesel

VEGÅRSHEI:** Fra et jorde ved Færnes er det stjålet fire plastkanner med avgiftsfri diesel.

**14.45 Stakk fra ulykke

GRIMSTAD:** En 11 år gammel gutt fikk mindre skader etter sammenstøt med en bil i Randulf Hansens vei i Fevik.

— Gutten var ute på sparkesykkel da ulykken skjedde, sier operasjonsleder Neset. Faren ringte politiet etter hendelsen. Føreren av bilen skal ha stukket av fra åstedet uten å kontakte de foresatte.

**15.16 Stjal smykker

KRISTIANSAND:** Fra et bolighus i Hannevika er det stjålet en del smykker. Tyvene har brutt opp ei bakdør. Politiet har foretatt åstedsundersøkelse.

**15.28 Stjålet mc

KRISTIANSAND:** En Honda 125cc med registreringsnummer RV 3076 er stjålet fra en fellesgarasje i Stener Heyerdahls gate.

**15.35 Innbrudd

LYNGDAL:** Ved Birkeland bruk i Kvås er det i løpet av helgen gjort innbrudd. Et vindu er brutt opp, og penger er stjålet fra en ulåst skuff, i tillegg til et dieselkort.

**15.35 Innbrudd

KRISTIANSAND:** En vindusrute er brutt opp og ubudne gjester har tatt seg inn i et hus i Løvsangerveien på Kartheia. Det er foreløpig uvisst hva som er borttatt.

**16.33 Tyver på golfbanen

GRIMSTAD:** Ved golfbanen i Grimstad er det brutt opp en dør til en container, samt gjort innbrudd i en bil som har stått parkert like ved. Bilen er også forsøkt stjålet.

**16.33 Stjal badestamp

TVEDESTRAND:** Ved en gård i Hagestad i Tvedestrand meldes det fra om et grovt tyveri fra en låve.

  • Tyvene har brutt opp en dør, og stjålet en badestamp, sier operasjonsleder Vidar Neset ved Agder politidistrikt.

**16.46 Lommeboktyveri

MANDAL:** Ved en adresse i Gjert Gjertsens gate i Mandal har tyver kommet seg inn og stjålet en lommebok med innhold. Tyveriet har skjedd i løpet av dagen.

**17.55 Trafikkuhell

RISØR:** Ved Laget har to biler kollidert, og ikke blitt enige om hendelsesforløpet. Politiet har vært på stedet og meglet, og hjulpet med å skrive skademelding.

**18.48 Uten førerkort

SØGNE:** En 43 år gammel mann er anmeldt for å ha kjørt bil uten å inneha førerkort. Mannen ble stanset i Lohneveien i Søgne.

**20.02 Fant stjålet sykkelhenger

KRISTIANSAND:** En melder forklarer politiet at han mener å vite adressen der hans stjålne sykkelhenger står. Det er snakk om en henger der barn kan sitte oppi. Politiet sjekker adressen, og finner hengeren, som blir levert tilbake til rettmessig eier.

**20.36 Båt kommet til rette

SØGNE:** En båt stjålet fra Høllen båthavn blir funnet igjen, politiet har kontrollert båten og hatt kontakt med eier.

**20.53 Rådyr påkjørt

SETESDAL:** Et rådyr blir meldt påkjørt på riksvei 9, sør for Fånefjelltunnelen, mellom tunnelen og Longerak.

Viltnemda har hentet det døde dyret.

**21.51 Trafikkuhell

KRISTIANSAND:** To biler har kollidert i rundkjøringa ved Trekanten i Vågsbygd. Politiet har snakket med de involverte og bistått under skriving av skademelding.

**22.02 Moped gjenfunnet

KRISTIANSAND:** En moped som ble stjålet for tre uker siden er muligens funnet igjen, forteller eieren til politiet. Deler av understellsnummeret er forsøkt fjernet, og skiltet er vekk.

**22.28 Låveinnbrudd

SONGDALEN:** Eieren av en låve i Bergstølveien på Nodeland har oppdaget at noen har forsøkt å ta seg inn i bygningen, som er under oppussing. Foreløpig ser det ikke ut til at noe er borttatt fra bygget.