**ARENDAL: Husbråk

22.21:** Politiet må roe ned en fest på Saltrød etter klager fra naboene på husbråk.

**BYGLAND: Innbrudd i hytte

22.37:** Det meldes om innbrudd i en hytte i Bygland. Det er brutt opp et vindu og diverse elektriske artikler er borte. Det er fortsatt uvisst når innbruddet skjedde.

ARENDAL: Ikke gyldige kjennetegn

En politipatrulje stopper en bil på Vesterveien i Arendal. Bilen mangler gyldige kjennetegn og fører kan dermed vente seg en anmeldelse.

**LILLESAND: Innbruddsforsøk

23.14:** En alarm går av da en person prøver å bryte seg inn gjennom et vindu på en adresse i Lillesand. Vitner ser en gutt løpe fra stedet. Politiet finner senere en person som passer beskrivelsen og han blir tatt med til arresten.

FLEKKEFJORD : Bilbrann

**ARENDAL: Støyklager

00.16:** Naboer klager på arbeidsstøy fra noe arbeid i et parkeringsanlegg i fjellet på Nesheia i Arendal. Arbeiderne påstår at de har tillatelse til å jobbe med blant annet pigghammer til denne tiden, men kan ikke vise til gyldig dokumentasjon. Arbeidet blir derfor avsluttet.

LINDESNES: Knuser frontrute

På Spangereid meldes det om en utagerende fyr som knuser frontruta på en bil. Saken ordnes på stedet mellom de involverte.

KRISTIANSAND: Kjørte inn i bolighus

**EVJE OG HORNNES: Mann vil inn

03.18:** Det står en kar som banker på en dør og vil inn på en adresse ved Bakken. Dama på innsiden ønsker ikke å slippe han inn og ber politiet om bistand. Politiet kjører han vekk fra området.

**ARENDAL: Overrasket innbruddstyv

03.24** : På en adresse langs Vikaveien i Arendal skal en innbruddstyv ha blitt overrasket av beboerne på adressen. Karen hadde knust et vindu og gjort gjenstander klare til å ta med seg, da han ble oppdaget og stakk. Politiet kom noe senere over en person som passet overens med beskrivelsen av personen, og han ble tatt med til arresten.

**KRISTIANSAND: Slått ned

05.33:** En person melder at han har blitt slått ned av to personer ved gamle Lundsbroa. Da politiet kommer til stedet finner de fornærmede, men ingen gjerningsmenn. Han blir kjørt hjem og politiet avventer anmeldelse.

LILLESAND: Væpnet aksjon