KRISTIANSAND: 29-åringen har sittet i varetekt etter at han ble arrestert og siktet for å ha mishandlet kjæresten. Forholdet fant sted lørdag 4. juni, og skal behandles av Kristiansand tingrett tirsdag i neste uke.

29-åringen er tiltalt for legemsbeskadigelse under særdeles skjerpende omstendigheter, og fordi forholdet bar preg av mishandling.

I gjerningsbeskrivelsen heter det at den tiltalte «lørdag 4. juni 2011 i tidsrommet ca. kl. 10.00 til ca. kl. 16.00 i Kristiansand, slo kjæresten flere ganger i ansiktet og/eller andre steder på kroppen med flat og/eller knyttet hånd med en frossen kjøttdeig og et vått håndkle. Han dyttet henne slik at hun falt, og dunket hodet hennes gjentatte ganger mot gulvet og dro henne i håret slik at deler av håret løsnet.

Han holdt hånden over hennes nese og munn slik at hun ikke fikk puste og mistet bevisstheten, hvoretter han spylte kaldt vann på henne. Handlingen påførte kjæresten sprukket trommehinne på venstre øre, betydelige hevelser og bloduttredelser i ansiktet og andre steder på kroppen, samt betydelige smerter. Volden hadde karakter av mishandling, og medførte at kjæresten var arbeidsudyktig i minst to uker».

29-åringen er også tiltalt for frihetsberøvelse. Ifølge tiltalen låste han kvinnen inne på badet og i leiligheten i minst fem timer. Han hindret også kjæresten å tilkalle hjelp og forlate leiligheten fordi han hadde fratatt henne mobiltelefon og tilgang til nøkler.

Endelig er mannen også tiltalt for å ha slått, sparket og dratt kjæresten i håret lørdag 5. mai.