KRISTIANSAND: Noen minutter før klokka 06 fikk alarmsentralen for brann, 110, melding om røykutvikling i en bygård i sentrum.

— Det har ikke vært brann, men litt røykutvikling i forbindelse med et ventilasjonsskap. Ingen er skadet, sier operasjonsleder Geir Andersen ved Agder-politiets operasjonssentral.

**KRISTIANSAND: Restaurantbråk

00.14:** Det ble meldt om bråk ved utestedet Havana og politiet bortviste to personer fra utestedet. De viste seg ikke igjen.

**KRISTIANSAND: Uten førerkort

02.06:** En kjørende 19-åring ble stanset av politiet under en rutinekontroll i Vågsbygdveien. Han var ikke registrert med førerkort og må dermed tåle anmeldelse for kjøring uten gyldig førerkort.

**IVELAND: Landet på taket

08.30:** Politiet fikk en melding om en trafikkulykke med Vatnestraum. En VW personbil kjørte av i en sving og landet på taket. Særs lange bremsespor førte til beslag av førekort. Føreren av bilen som er fra Vatnestraum, hadde tre måneders erfaring bak rattet og ble kjørt til legevakt for sjekk.

**Grimstad: Doble skilter

10.50:** En melding kommer om en bil på torget i sentrum med to forskjellige registreringsnummer. En patrulje kommer og finner raskt ut at den er stjålet i Stavanger. Patruljen pågriper to personer; en kvinne på 58 år og mann på 48 år fra Stavanger med mistanke om rus. Det ble funnet hasj og valium i bilen.