KRISTIANSAND: — Nå er alt bare flott. Alle er blitt ombooket, og vi kommer oss til Amsterdam tidsnok, sier en av de reisende, Vidar Strisland, til fvn.no.

Var oppgitte

Fortvilelsen var stor da vekterstreiken en stund så ut til å ødelegge for den lenge planlagte reisen til Shanghai, Kina, hvor familien blant annet skal feire bryllupet mellom Winny Wang og kristiansanderen Stein Axel Hjemdahl.

Les også: Streiken kan ødelegge bryllupet hennes

Komplisert jobb

Strisland har nå, med hjelp fra det han omtaler som en meget serviceinnstilt dame på Kjevik, fått ordnet flybilletter fra Danmark. Ombooking var en en komplisert, tidkrevende jobb for det store reisefølget, men det er nå funnet flyseter til alle 18. — Vi starter turen med danskeferja torsdag. Så må vi på et eller annet vis komme oss til Billund, hvor vi skal fly til København. Derfra drar noen av oss direkte til Amsterdam, mens andre må fly via Paris til Amsterdam, forteller Strisland.

Når enden er god...

Han mener turen blir noe mer slitsom enn først planlagt, men er først og fremst fornøyd og lykkelig over at turen til bryllupet i Kina ikke ble torpedert av en vekterstreik i Norge.

— Det viktigste nå er at alle rekker flyet fra Amsterdam, sier Strisland.