**ARENDAL: Arbeidsulykke

08.00:** En ansatt ved en fabrikk i Nye Steinkleivvei har fått flere fingre i klem. Personen ble kjørt til Sørlandet sykehus Arendal for behandling. Arbeidstilsynet er varslet om saken.

**GRIMSTAD: Hengte opp døde kaniner

09.05:** Les mer i egen sak.

KRISTIANSAND: Kranvelt på Xstrata

13.30: Les mer i egen sak.

**GRIMSTAD: Uten lappen

14.03:** En gutt ble påtruffet på moped uten gyldig førerkort. Han ble anmeldt.

ARENDAL: Kastet fisk

14.07: Tre russebiler som stanset på rødt lys ved kulturhuset i Arendal ble truffet av fiskeslo og råtten fisk. Politiet har navn på minst en person som skal ha stått bak hendelsen.

**KRISTIANSAND: Skogbrann

14.37:** Les mer i egen sak.

**ARENDAL: Husbrann

14.37:** Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Kjedekollisjon

15.21:** Les mer i egen sak.

**ARENDAL: Pepret med egg

17.54:** En drosjesjåfør ved Kirkebakken i Arendal får bilen sin pepret med egg. Tre unge (15, 15 og 14) sto bak hendelsen. De ble kjørt hjem og måtte vaske bilen. Foreldrene er varslet.

**KRISTIANSAND: Narkotika

18.14:** To menn blir pågrepet i Rådhusgata for bruk og besittelse av narkotika. De har vært innom arresten og den ene personen er blitt løslatt.

**BIRKENES: Brann i bolighus

18.46:** Les mer i egen sak.

**FLEKKEFJORD: Tyveri

19.02:** Om lag 10.000 kroner har forsvunnet fra forskjellige lommebøker fra en bedrift på Åna-Sira. Politiet hadde spor å gå ut fra og fant etter hvert igjen 6500 kroner på en person. Personen har erkjent å ha stjålet penger og blir nå avhørt.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp

20.45:** Det var slåsskamp i Gyldenløves gate mot Vestre Strandgate. En person var bevisstløs og ambulanse ble derfor tilkalt. Personen kom etter hvert til seg selv og ble kjørt til legfevakta for sjekk. Senere møtte en person på politivakta og forklarte at han hadde vært involvert i en slåsskamp. Videre etterforskning får vise hva som faktisk har skjedd.