KRISTIANSAND: — Noen bud har stampet til livet gjennom brøytefonner på en meter - halvannen. Avisbudene har gjort en enorm innsats. Men selv om vi har hatt alle avisbud på jobb fra midnatt, sliter vi med å levere der det ikke er fremkommelig på grunn av det kraftige snøfallet, sier Per Erik Andersen som er budsjef i Fædrelandsvennen.

— Vi vil dessverre ikke kunne etterlevere avisen før torsdag, hvis abonnenter ber om det. Men oppfordrer dem som ikke har fått avisen til å lese eavisen på nett, sier han.

Her kan du lese Fædrelandsvennens eavis.

Roser brøytemannskapene

Budsjefen er uforbeholden i sin ros til brøytemannskapene i distriktet.

— Det har gått bedre enn fryktet. I byen har brøytemannskapene gjort en fantstisk jobb. Gatene er fint ryddet. Men på fortauene ligger det mellom en til halvannen meter snø inntil husveggene enkelte plasser, sier Andersen.

— Det er heller ikke brøytet i enkelte gater i noen boligfelt. Noen bud har klart å nå alle abonnentene. Men noen av budene har en god del som det ikke er levert til. Vi har ikke helt oversikt ennå, noen bud kjører fortsatt. De som kjører lengst blir ikke ferdige før i 11-12-tiden julaften, sier Andersen.

Mandal og Farsund

Budsjefen gjør også oppmerksom på at det også er problemer med levering av Farsunds Avis og Lindesnes.

— De blir også lagt ut på de respektive nettstedene, sier Andersen.