**ARENDAL Slåssing

23.09:** En 23 år gammel mann fra Arendal ble anmeldt for ordensforstyrrelse etter slåssing på en adresse i Arendal. En kvinne skal ha fått noen kuttskader i tumultene.

MANDAL: Stakk av etter ulykke

**GJERSTAD Basketak med politiet

23.50:** En 26 år gammel mann fra Risør havnet i slåsskamp med politiet, som ble sendt til stedet etter meldinger om at en kar hadde gått berserk.

— Da vi kom til stedet var det rolig, men en person hadde fått et slag i øyet. Litt senere kom vi over den mistenkte, som klarte å stikke av etter et basketak med patruljen, sier operasjonsleder Per Kristian Klausen i Agder politidistrikt.

Mannen er foreløpig ikke pågrepet, men politiet vet hvem han er.

**RISØR Stoppet 17-årig bilist

00.25:** En 17 år gammel gutt ble anmeldt etter å ha kollidert med en annen bil ved Statoil i Risør. Gutten ble anmeldt for kjøring uten førerkort og for å ha kjørt bil uten gyldig forsikring.

FLEKKEFJORD: Alvorlig skadet i utforkjøring

KRISTIANSAND: Sjikanerte politiet

KRISTIANSAND: 18-åring forsvant fra fest

**ARENDAL Slåssing på Castelle

02.35:** n 25 år gammel mann fra Arendal ble anmeldt for legemsfornærmelse etter en voldsepisode på Castelle. Mannen skal ha slått til en 20-åring som han sto ved siden av ved bardisken. 20-åringen gikk i gulvet og fikk slått ut en tann.

**ARENDAL Leteaksjon

02.51:** En eldre mann ble meldt savnet fra sin bolig på Hisøy. Etter 45 minutter ble mannen funnet kraftig nedkjølt og kjørt til sykehus.

**KRISTIANSAND Tatt for fyllekjøring

02.30:** En 26 år gammel mann ble tatt for fyllekjøring i Randesund. Innåndingsprøven av mannen viste at han hadde 1,86 i promille. Førerkortet ble dermed beslaglagt og 26-åringen måtte overnatte i arresten.

**LILLESAND 19-åring tatt for promillekjøring

03.42:** En 19 år gammel mann ble pågrepet hjemme hos seg selv etter at han skal ha kjørt bil i beruset tilstand ved Gaupemyr. Mannen ble tatt med til legevakten for å avlevere en blodprøve.

ARENDAL: Kvinne til sykehus etter båtulykke

**GRIMSTAD: Stjålet bil

12.25:** En grønn Peugeot med registreringsnummer NE 69381 er meldt stjålet fra Lia i Grimstad.

**MANDAL: Bil i fjellveggen

14.01:** Politiet fikk melding om en bil i fjellveggen ved Sandnes Camping like etter klokken 14. Det var ingen personskader, og ifølge politiet skal bilen ha trillet inn i fjellveggen. Det var ingen personer i bilen da ulykken skjedde.

**SOGNDALEN: Savnet kona

16.45:** En separert mann prøvde å komme seg inn til sin separerte kone i et hus på Nodeland. Politiet tok med seg mannen inn til byen, og mannen sover frivillig hos politiet i husvillen.

AUDNEDAL: Trafikkulykke

**SØGNE: Stjålet båt funnet

19.41:** En stjålet daycruiser ble funnet ved Høllen brygge i Søgne. Båten ifølge politiet ha blitt stjålet i løpet av det siste døgnet.

Birkeland: Bil i grøfta

20.24: Politiet fikk melding om en 18 år gammel gutt som hadde kjørt i grøfta mellom Birkeland og Samkom. Føreren kom uskadd fra ulykken.