ARENDAL: Slått ned på russetreff

**KRISTIANSAND: Stjal øl fra butikk

23.52** En 26 år gammel mann ble pågrepet og satt i arresten, mistenkt for å stå bak et innbrudd på dagligvarebutikken Spar Åsane. Under innbruddet ble det stjålet øl, og flere folk skal ifølge tipseren til politiet ha løpt fra stedet. Ingen andre personer ble pågrepet.

KRISTIANSAND: «Trafikkulykke» var sparkende mann

FLEKKEFJORD: Politihund sporet opp stjålet pc

**KRISTIANSAND: Bil stjålet

00.45** En sort Mercedes E270 med registreringsnummer BP47596 ble meldt stjålet fra Kongsgård Allé på Lund. Tyveriet skal ha skjedd mellom klokken 23 og 00.40. **LINDESNES: Overrasket båttyv

00.38** En person kontaktet politiet etter at han overrasket en mulig båttyv ved Båly ved Spangereid. Vedkommende hadde kjørt fra stedet i en sort Audi stasjonsvogn med registreringsnummer PP87410 i retning Vigeland. Det viste seg at kjennemerkene var meldt stjålet 22. april. Innringeren beskrev mannen som østeuropeer. Bilen ble ikke funnet igjen i løpet av natten.

**KRISTIANSAND: Bråk ved Pir 6

01.04** Dørvaktene ved utestedet Pir 6 ba politiet om bistand til å fjerne en overstadig beruset person. Vedkommende hadde vært i klammeri med en annen person på utsiden av utestedet. Da politiet kom fram klaget han på en vond skulder, og ble kjørt til legevakten. Det er usikkert om forholdet vil bli anmeldt.

**EVJE OG HORNNES: Ikke reaksjoner ved rånetreff

01.05** Politiet på Evje meldte fra til operasjonsleder om at de hadde holdt et rånetreff med 300 deltakere under oppsikt. Politiet var fornøyd med deltakernes oppførsel, og ingen av deltakerne hadde fått noen reaksjoner.

**KRISTIANSAND: Klammeri ved 7-Eleven

01.36** En person fikk beskjed fra politiet om å fjerne seg etter at han hadde vært i klammeri utenfor 7-Eleven i Markens gate.

**ARENDAL: Spydde i politibilen

01.40** Politipatruljen kom over en overstadig beruset person på Langbrygga, og brakte vedkommende til legevakt for sjekk. På veien klarte mannen, en 36-åring fra Arendal, å spy i politibilen, noe som gjorde at patruljen fikk en del ekstraarbeid i tiden etter.

**ARENDAL: Anmeldt for ordensforstyrrelse

01.45** En 22 år gammel mann fra Grimstad ble satt i arresten i Arendal etter at han var innblandet i et slagsmål i sentrum av byen. Mannen vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse i beruset tilstand.

**KRISTIANSAND: Mistenkt for fyllekjøring

01.47** Politiet stoppet en 27 år gammel polsk statsborger på Strai etter melding om mulig promillekjøring. Mannen ble brakt til legevakten for å avlegge blodprøve.

**MANDAL: Ampert på Sjøboden

01.54** Politiet rykket ut til utestedet Sjøboden etter melding om at to personer hadde havnet i tottene på hverandre. Partene, en 20-åring og en 27-åring, begge fra Mandal, vil trolig anmelde hverandre.

**EVJE OG HORNNES: Forsøkte å finne pirattaxi

01.56** Politiet fikk melding om mulig pirattaxikjøring på Evje, og forsøkte å finne mistenkte uten å komme i kontakt med vedkommende. Politiet har imidlertid fått navn og biltype, og vil etterforske saken videre.

**MANDAL: Hotell ba om bistand

02.06** Vaktene ved Solborg hotell i Mandal ba politiet om bistand til å fjerne en beruset person. Da politiet kom til stedet, var vedkommende allerede hentet av ambulanse på grunn av beruselse.

**KRISTIANSAND: Slo til dørvakt

02.16** En 27 år gammel mann fra Oslo ble satt i arresten ved Kristiansand politistasjon etter at han skal ha slått til en dørvakt på utestedet Pir 6. Mannen vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse i beruset tilstand på offentlig sted. Hvorvidt dørvakten vil anmelde forholdet, er foreløpig uklart.

**ARENDAL: Knuste rute på utested

02.23** Politiet ble oppringt av en ansatt på utestedet Sisters etter at en gjest hadde knust en rute på stedet. Da patruljen kom til stedet, var gjerningsmannen forduftet. Politiet har imidlertid sikret seg identiteten til vedkommende, og avventer en anmeldelse fra utestedet.

**ARENDAL: Kvinne lagde bråk

02.32** Politiet fikk melding om at en kvinne oppførte seg klanderverdig på Øyvinds Pub i Friergangen. Da patruljen kom til stedet, hadde kvinne forlatt puben.

**VENNESLA: Mistenkt for promillekjøring

02.49** En 40 år gammel mann fra Vennesla er mistenkt for promillekjøring etter at han ble stoppet i en bil på Moseidmoen. Mannen ble brakt til legevakt for å avlegge blodprøve.

**FARSUND: Til legevakt etter slåssing

03.00** En 18-åring fra Farsund ble brakt til legevakten for sjekk etter at han skal ha vært i klammeri med en annen person i Kirkegaten. Politiet har fått navnet på en mulig gjerningsmann. Det er uklart om forholdet blir anmeldt.

**FLEKKEFJORD: Knuste bilrute

03.01** En bileier kontaktet politiet da han oppdaget at bakruten på bilen hans var knust. Bilen stod parkert utenfor Maritim Fjordhotell. Politiet fikk navnet på en mulig gjerningsmann, og etter kort tid fant de vedkommende, en 27-åring fra Flekkefjord. Mannen erkjente forholdet, og sa seg villig til å erstatte bilruten.

**ARENDAL: Kjørte av veien

03.25** En 31 år gammel mann fra Arendal er mistenkt for promillekjøring etter at han kjørte av veien ved Vindholmen. Vedkommende som varslet om trafikkuhellet fortalte politiet at 31-åringen nesten kolliderte med ham like før utforkjøringen. 31-åringen kom uskadet fra uhellet.

**KRISTIANSAND: Skadeverk på bil

03.31** En bil som stod parkert i Kirkeveien fikk en rute knust etter at ukjente personer kastet en stein mot den. Politiet klarte ikke å komme i kontakt med bileieren.

**GRIMSTAD: Mistenkte promillekjøring

03.25** Politiet kontrollerte en litauisk bilfører i Juskestredet etter mistankt om promillekjøring. Resultatet fra utåndingsprøven viste imidlertid at føreren var under grensen.

**ARENDAL: Satt i drukkenskapsarresten

04.00** En 30 år gammel mann ble innbrakt fra kulturhuset i Arendal og satt i drukkenskapsarresten.

**SØGNE: Til sjenanse ved folkehøgskole

04.21** Tre menn på 18, 19 og 20 år fra Søgne ble anmeldt for å ha nektet å etterkomme politiets pålegg om å fjerne seg etter at de hadde stelt i stand bråk utenfor Agder folkehøgskole.

**LILLESAND: Bil mistet hjulet

04.30** En bilfører mistet hjulet i forbindelse med at vedkommende kjørte inn i et rekkverk ved den nye Shell-stasjonen ved avkjørselen til Birkeland. Det er ikke mistanke om at bilføreren kjørte med promille.

**SØGNE: Flatskjerm stjålet

05.14** En huseier kontaktet politet da han kom hjem til sin bolig i Torvmosløyfen og fant ut at det hadde vært innbrudd. Tyvene, som trolig hadde tatt seg inn gjennom en ulåst verandadør, hadde stjålet en 42-tommers flatskjerm. Det skal ha vært personer hjemme i huset da innbruddet skjedde, men disse lå og sov.

**FARSUND: Beruset person kjørt hjem

06.37** Politiet rykket ut til en bolig i Vanse etter melding om bråk på stedet. En beruset person ble kjørt hjem av politipatruljen.

**KRISTIANSAND: Båtbrann på Dalane

06.56** En skjærgårdsjeep av typen Hydralift F23, som lå i opplag på Dalane, fikk store skader i en brann. Brannårsaken er foreløpig uklar, men krimteknikere vil ifølge operasjonsleder undersøke båten over helgen.

**KRISTIANSAND: Røykutvikling på Tinnheia

08.20** Ambulanse, politi og brannvesenet rykket ut til et boligkompleks i Blyveien på Tinnheia etter melding om røykutvikling fra en leilighet. Det viste seg at røyken kom fra en veranda, hvor en blomsterpotte var blitt brukt som askebeger. Ingen var hjemme i leiligheten, hvor det hadde vært fest tidligere på natten.