**KRISTIANSAND: Fant moped

11.36:** En moped som var meldt stjålet 10. september ble funnet bak et drivhus ved Gimle gård. Mopeden er nå tilbakeført til sin eier.

**KRISTIANSAND: Gjess i veien

13.07:** En flokk gjess spaserte i veien ved Sørlandssenteret. Politiet varslet dyreparken om dyrene, men har ikke fått noen tilbakemelding om gjessene har blitt hentet.

**KRISTIANSAND: Narkotikabeslag

13.41:** Politiet stoppet og kontrollerte en person på Tinnheia. Mannen, en 64-åring fra Kristiansand, hadde mindre mengder narkotika på seg. Mannen ble tatt med til stasjonen for avhør.

**GRIMSTAD: Falsk alarm

14.02:** Politiet fikk melding om uregelmessig kjøring på E18 ved Grimstad. UP stoppet bilen og fant at både bil og fører var i orden.

**VENNESLA: "Påkjørt" mann hadde bare falt

15.02:** Les egen sak.

**KRISTIANSAND: Stjålet moped

16.48:** Politiet mottok en anmeldelse etter at en mopedeier plutselig sto uten moped. Tyveriet skal ha skjedd i Elvegata i løpet av formiddagen. Mopeden det er snakk om er en grå Piaggio med registreringsnummer SA 2410. **SONGDALEN: Kjørte i parkert bil

17.00:** Les egen sak.

**ARENDAL: Brann i søppeldunk

16.56:** Melding om en mindre brann i en søppeldunk på en adresse i Eydehavn. Innringeren opplyste at det var blitt satt fyr på en søppeldunk, men at han hadde fått slukket brannen selv.

**SONGDALEN: Mistenkt ruskjøring

20.30:** En bil blir stoppet ved Nodeland og bilføreren mistenkes for ruspåvirketkjøring. Den mistenkte 28-åringen fra Søgne blir tatt med for utvidetblodprøve. Det blir også funnet mindre mengder narkotika i bilen. Kvinnen blirderfor sittende i arresten til torsdag i påvente av avhør.

**ARENDAL: Hærverk

22.15:** Det meldes om bråk ved Østre gate i Arendal. Der finner politiet topersoner som blir tatt med inn til arresten. Det er en knust ytterdør til etkommunalt bygg på stedet. De blir begge senere dimittert, men den ene, en 32-åringfra Arendal, blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

**ARENDAL: Branntilløp

23.09:** Les egen sak

**LYNGDAL: En mistet lappen i laserkontroll på E 39

23.50** : Les egen sak