KRISTIANSAND: Restaurantbråk

23.50: Leopold i Vestre strandgate ber om bistand for å fjerne en vanskelig gjest. En mann i 50-årene blir pågrepet for ordensforstyrrelse og ble satt i drukkenskapsarresten ved Kristiansand politistasjon.

ARENDAL: Legemsbeskadigelse

00.30: En far ringer operasjonssentralen og melder fra om at flere gutter skal ha slått sønnen hans. Episoden skjedde på en gangsti ved Joker Asdal. Gutten ble kjørt på legevakta og de vil møte på politivakta i Arendal for å anmelde forholdet.

FLEKKEFJORD: Mopedkjøring

01.30: Politiet får klager på mopedkjøring like ved Europris på Verven. Politiet får stoppet to mopeder. Den tredje mopeden stikker av. Én moped avskiltes på grunn av dårlige bremser og blankslitte dekk.

KRISTIANSAND: Promillekjøring

03.15: Politiet får melding fra en bilist som ligger bak en bil opp Tinnheibakken. Bilen skal vingle og politiet får stoppet den aktuelle bilen. En beruset polakk i begynnelsen av 40-årene pågripes. Mannen skal ha vært lite samarbeidsvillig og måtte avgi blodprøve på legevakta.

ARENDAL: Stakk fra politiet

04.30: En mann i midten av 20-årene forsøkte å unndra seg politikontroll i Arendal. Ved avkjøringene til Rykene og Rannekleiv fra E18 ble mannens Audi stanset og bilføreren ble mistenkt for kjøring i alkoholpåvirket blodprøve. Mannen ble kjørt til legevakta for å avgi blod.

ARENDAL: Trafikkulykke

08.00: En moped skal ha kjørt i fjellveggen på en rett strekning på Revesanden på Færvik. AMK meldte om trafikkulykken og politipatruljen melder fra om at mannen, som er i begynnelsen av 50-årene, muligens kan ha brukket et bein. Ifølge politiet fremstår mannen som ruset og det tas dermed blodprøve av ham.