AGDER: Operasjonsleder Bård Austad ved Agder-politiet bekrefter at den varme mainatta har ført til mange ordensoppdrag for politidistriktets politipatruljer.

– Mellom 00-08 er det logget 70 oppdrag. Det beskriver en travel natt. Hver telefon vi får blir ikke noe oppdrag, så det har nok blitt noen hundre telefoner i natt, mener Austad.

Blant annet har politiet fått melding om 12 høylytte fester som måtte dempes. Nedenfor kan du lese om oppdragene som vil få etterspill i form av anmeldelse.

KRISTIANSAND: Blodige hender

00.30: En mann i midten av 20-årene gikk rundt i Vestre strandgate med blodige hender og et skrujern. Politiet ble kontaktet og dro ut for å kikke etter mannen. Han ble funnet og bortvist fra byen. Klokka 02.45 ble mannen påtruffet gående i samme gate og han ble da anmeldt for å ikke etterkomme politiets pålegg og satt i arresten ved Kristiansand politistasjon.

KRISTIANSAND: Falsk ID

00.50: En mann i begynnelsen av 20-årene innbringes til arresten etter å ha brukt falsk legitimasjon ved utestedet Havana. Mannen anmeldes for dokumentfalsk.

ARENDAL: Restaurantbråk

00.50: En vanskelig gjest ved Fisherman pub blir lagt i jern av vaktene. Politiet tilkalles og en mann i 20-årene fra Setesdal blir kjørt til drukkenskapsarresten ved Arendal politistasjon.

ARENDAL: Slåssing

00.50: Akuttmedisinsk kommunikasjonssentral ber om politibistand til utestedet Sisters. En mann i slutten av 50-årene er blitt slått ned. Kort tid senere pågriper politiet en overstadig beruset mann i nidten av 40-årene for forholdet. Mannen anmeldes for ordensforstyrrelse i beruset tilstand. Offeret ble kjørt til legevakta for sjekk, men skal ikke ha blitt alvorlig skadet.

KRISTIANSAND: Restaurantbråk

02.00: Vaktene ved Havana tar hånd om en gjest og kontakter politiet. En mann i midten av 30-årene fra Arendal blir kjørt til arresten.

ARENDAL: Kranglet seg inn i arresten

02.30: Mann hisset seg opp hos politiet og havnet i arresten. Les mer i egen sak.

ARENDAL: Fyllekjøring

03.00: Sjåføren av en hvit Nissan kjører vinglete, og kjører nesten i både grøft og autovern. Politiet får omsider stanset en bulgarsk mann i slutten av 20-årene, som anmeldes og blir satt i arresten.

IVELAND: Kjørte tulling

03.15: Politiet får melding om en gråhvit Mercedes som har kjørt tulling på riksvei 405 mellom Vatnestrøm og Mykjåland. Senere blir bilen funnet hensatt delvis i veien med dekk som var blitt vrengt av felgene. Politiet rykker ut og med bistand av lokale beboere som har traktor flyttes bilen ut av veien. Politiet har en mistenkt i saken.

ARENDAL: Ruteknusing

04.20: Politiet får melding om ruteknusing i nærheten av Syrdalshjørnet. Fornærmede i saken har sett gjerningspersonen og sammen med politiet blir gjerningsmannen lokalisert. En mann i begynnelsen av 20-årene erkjenner å ha sparket inn et vindu og blir satt i arresten.

KRISTIANSAND: Uten gyldig førerkort 1

04.45: En patrulje fra politiet i Kristiansand stopper en bilist i Skonnertveien i Voiebyen uten gyldig førerkort. En mann i slutten av 20-årene anmeldes.

KRISTIANSAND: Uten gyldig førerkort 2

05.00: Samme patrulje som i forrige melding stopper en bil i Auglandsbukta. Også her blir en mann i slutten av 20-årene stoppet og anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.

KRISTIANSAND: Uten gyldig førerkort 3

05.30: For tredje gang på like mange kvarter stopper patruljen en bilist som kjører uten gyldig førerkort. Ved bowlinghallen på Lund stoppes en mann i starten av 30-årene.

KRISTIANSAND: Veskenapping

07.10: En kvinne melder om veskenapping. Les mer i egen sak.

GJERSTAD: Trafikkulykke

07.30: En mopedist blir lettere skadet etter å ha kjørt ut av veien ved Tollnessvingen i Gjerstad kommune.