**ARENDAL: Festbråk

00.15** Politiet var på Mariåsen for å dempe festdeltakere. Omtrent en time senere ble festen oppløst.

**KRISTIANSAND: Mulig dieseltyveri

00.24** En person ble observert da han parkerte sin utenlandsregistrerte lastebil langs E 18 og tok turen til gravemaskinparken på motsatt side av veien i Timenesbakken. Mannen skal ha satt i gang med å tømme diesel fra gravemaskiner. Da politiet kom til stedet var personen borte. Politiets operasjonssentral antar at det ikke blir avklart om det virkelig er stjålet diesel før til uka.

**MANDAL: Hørte smell

00.28** Det kom flere meldinger om et kraftig smell, blant annet ringte en beboer i Systadveien. Politiet kjørte fram og tilbake i området uten å finne noe mistenkelig, men politiet mener det er sannsynlig at noen har fyrt opp en dynamittkubbe.

**ARENDAL: Urinerte

00.46** Politiet kom over en person som urinerte på Langbrygga. Vedkommende blir anmeldt og får et forelegg.

**GRIMSTAD: Tatt med pepperspray og slåsshanske

00.56** Politiet stoppet en 20 år gammel mann fra Aust-Agder i Storgaten. Mannen er en kjenning av politiet. Han var i besittelse av pepperspray, slåsshanske og en signalpenn. Gjenstandene ble beslaglagt og mannen blir anmeldt.

**TVEDESTRAND: Kjørt hjem etter bråk

00.59** Det kom melding om bråkete gjester på Dags pub. Politiet roet ned gjestene og kjørte hjem en person som ikke ville oppføre seg.

**ARENDAL: Anmeldt etter bråk

01.05** En 25 år gammel mann fra Arendal blir anmeldt og får et forelegg for ikke å ha etterkommet politiets pålegg ved Madam Reiersen. Mannen hadde lagd bråk på restauranten og måtte bli tatt hånd om av vaktene til politiet kom.

**BIRKENES: Melding om råning

01.06** Det kom melding om rånekjøring på Strøget i Birkeland ved Scanflex. Ifølge politiet er dette et stadig tilbakevendende problem, og foregår omtrent hver helg. Politiet hadde ikke kapasitet til å dra til stedet.

KRISTIANSAND: Ruteknuser tatt i Kvadraturen

FARSUND: Truet med juling

En person som sto utenfor Tarebua truet med å banke alle som kom ut fra utestedet. Før politiet rakk å komme fram, var personen forduftet.

**KRISTIANSAND: Tatt med kokain

01.50** En mann i begynnelsen av tyveårene ble pågrepet utenfor Kick. Han var i besittelse av mindre mengder kokain.

**ARENDAL: Urinerte

02.35** En 40 år gammel mann fra Arendal får et forelegg for å ha urinert på Fiskebrygga.

KRISTIANSAND: Slått med flaske

**FARSUND: Amper stemning

03.22** Det var amper stemning i en ganske stor gjeng mellom Uptown og "puben". Politiet var en stund på stedet for å roe gemyttene, men ingen fikk reaksjoner fra politiet.

GRIMSTAD: Bitt i nesa

**ARENDAL: Aggressiv bror slo i dører

05.52** En person ringte politiet og fortalte at broren sto utenfor og var veldig beruset. Broren skal ha slått i dører og oppført seg litt aggressivt. Den 20 år gamle mannen fra Arendal ble satt i drukkenskapsarresten for natta. Forholdet er ikke anmeldt.

BIRKENES: Blomsterbutikk robbet for planter

KRISTIANSAND: Stakk av etter kollisjon i Dronningensgate

**LILLESAND: Stjal båtmotor

11.40** En 20-hesters Suzuki-motor er stjålet fra en båt som lå ved Kaldvell.