Politiet stanser samtlige biler som passerer klubbhuset til Coffin Cheater i Arendal. Foto: Ernest Boswarva

ARENDAL: — Målet vårt er kort og godt å skille ut hvem som er medlem og hvem som er ikke-medlem i klubben. I og med at det er en sammenkomst på stedet så ønsker politiet å undersøke hvem som ferdes når det avholdes fest, opplyser operasjonsleder i Agder politidistrikt, Børge Steinsland, til Fædrelandsvennen.

Tre uniformerte politibiler samt to sivile politibiler har tatt posisjon like ved klubbhuset til Coffin Cheaters på Bråstad i Arendal.

Agderposten skrev i april at avdelingen i Arendal var blitt såkalt chapter i klubbnettverket. Tidligere holdt klubben Wino's Crew til i det nedlagte bedehuslokalet på Bråstad.

Coffin Cheaters er en såkalt 1%-klubb. Politiet i Norge har erklært klubben som en organisert kriminell MC-klubb, sammen medBandidos, Outlaws og Hells Angels.

Ifølge politiet avholdes det i kveld en sammenkomst for å markere at klubben har etablert seg i Arendal. Det skal være invitert flere gjester til klubben.

Politiet har benyttet narkotikahund under kontrollen ved klubblokalet.

— Det er ikke gjort beslag av narkotika. Det har heller ikke vært noen reaksjoner fra politiets side, opplyser Steinsland.