**FARSUND: Tømte container for utstyr

14.30:** Les mer i egen sak.

LYNGDAL: Bremset for flaksende stige — påkjørt bakfra

14.57 Ingen personer kom til skade da en bil ble påkjørt bakfra på E 39 på Kvinesheia. Uhellet skjedde da en bil måtte bremse opp for en stige som kom flaksende fra en lastebil. Bilen som kom bak bilen som bremset, rakk ikke å stoppe, og kjørte inn i bilen foran. Lastebilen hadde stigen plassert mellom lastevognen og trekkvognen. Politiet fikk stoppet lastebilen i Mandal.

**ARENDAL: Firehjuling kjørte inn i stillestående bil

16.08** To personer ble kjørt til sjekk hos legevakten da en mopedregistrert firehjuling ikke klarte å stoppe for en bil som sto stille i Blødekjær. Sjåføren på firehjulingen ble kastet av kjøretøyet i sammenstøtet. Politiet har beslaglagt førerkortet til 16-åringen som kjørte firehjulingen.

**FARSUND: Branntilløp i ledningen til brødrister

16.44** Huseieren fikk avverget brann da det tok fyr i en ledning til en brødrister som sto oppå en komfyr i et hus på Brynåsen i Vanse. Ledningen til brødristeren skal først ha smeltet på komfyren, før det tok fyr. Branntilløpet ble raskt oppdaget og raskt slukket. Hva brødristeren gjorde på komfyren er ikke kjent. Men både komfyr og brødrister er nå sendt til undersøkelse for å avdekke om det kan ha vært feil på noen av delene. For både brødrister og komfyr skal ha vært slått av.

**MANDAL: Gravskjending

20.26:** Politiet fikk meldinger om gravskjening på graver ved Mandal kirkegård. Det skal være ryddet opp på stedet. Politiet undersøker saken i dagslys tirsdag.

**MANDAL: Ruskjøring

21.33:** En mann (45) kjørte i ruset tilstand på moped ved Gonnarsheia i Mandal. Mannen ble kjørt til legevakta, hvor han måtte avlegge blodprøve.