**LYNGDAL: Kjørte vinglete

00.10:** Politiet får melding om vinglete kjøring på E 39 i østlig retning. Kjøringen skjedde like vest for Lyngdal.

**KVINESDAL: Knuste leilighet

00.27:** En person har "knust" en leilighet på en adresse i Kvinesdag. Politiet får melding om slagsmål i leiligheten og rykker dit. En person blir tatt med i arresten. Han spytter i tillegg på politiet da han tas med inn.

**KRISTIANSAND: Fem drakk på offentlig sted

00.00-01.30:** Fem personer blir tatt for å drikke alkohol på offentlig sted. Anmeldelser blir skrevet. Politiet skriver også ut en anmeldelse for urinering på offentlig sted.

**FARSUND: Kjørte uten førerkort

01.05:** En patrulje stopper et kjøretøy der føreren blir anmeldt for å ha kjørt uten førerkort på Spind.

**KRISTIANSAND: Slåss utenfor rutebilstasjonen

01.13:** Politiet får melding om slåssing utenfor rutebilstasjonen. Slåsskjempene blir bortvist fra byen.

**KRISTIANSAND: Vold på Havana

01.14:** En mann pågripes etter et voldstilfelle på Havana. Vedkommende anmeldes for ordensforstyrrelse.

**KRISTIANSAND: Slåss utenfor McDonalds

01.29:** Politiet drar til McDonalds etter melding om krangling og slåsskamp utenfor hamburgerrestauranten i Markens. En person får beskjed om å forlate byen for natten.

**GJERSTAD: Mazda vinglet

01.30:** En Mazda kjører vinglete på Brokelandsheia. Politiet stopper bilen i Songedumpa og kontrollerer føreren. Sjåføren er i okei tilstand, men bilen blir avskiltet på grunn av avskiltingsbegjæring på kjøretøyet.

**KRISTIANSAND: Ny slåssing på rutebilstasjonen

01.35:** Politiet viser bort to personer fra byen for resten av natta etter at de har slåss og kranglet på rutebilstasjonen.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp endte på legevakten

01.38.** En person blir kjørt til legevakten med legemsskade etter en slåsskamp på Grostøl i Kristiansand. Gjerningsmannen er pågrepet.

**KRISTIANSAND: Fulgte ikke pålegg

01.41:** En person blir satt i arresten for å ha nektet å følge pålegg fra politiet. Vedkommende blir anmeldt for dette.

**ARENDAL: Bortvist fra byen

01.30:** En person blir bortvist fra byen, noe han ikke ville følge. Han anmeldes for dette.

**ARENDAL: Arrestert etter klammeri med vakter

01.49:** En person blir tatt med til arresten i Arendal etter å ha vært i klammeri med vaktene på cafe Galleriet. Vedkommende blir anmeldt etter episoden.

**ARENDAL: Mann i vannet etter urinering

01.59:** En mann havnet i vannet da han skulle urinere på bryggekanten ved Havnepuben. Vakter og andre personer får ham opp av vannet.

**KRISTIANSAND: Slåss ved Spot

02.02:** Tre menn blir vortvist fra byen etter krangling og slåssing ved utestedet Spot i Dronningens gate.

**KRISTIANSAND: Polakker egget til bråk

02.03:** Vaktene på Havana restaurant ber om bistand da de 600 gjestene skal ut. Utenfor står 7-8 polakker og egger til bråk.

**KRISTIANSAND: Fra Tollboden til arresten

02.11:** En mann blir tatt med til arresten etter å ha laget trøbbel på Tollboden bar og restaurant. Han blir anmeldt for ordensforstyrrelse på stedet.

**KRISTIANSAND: Slåss i Dronningens

02.53:** Politiet får melding om slåssing i Dronningens gate. Partene ordner opp på stedet, og ingen vil anmelde noe.

**LILLESAND: Stjal diesel fra brødbil

03.03:** En sjåfør melder fra om dieseltyveri fra lastebiler på Gaupemyr i Lillesand. Sjårføren kunne ikke kjøre ut brød, siden det ikke var diesel igjen på tanken.

**KRISTIANSAND: Slåss ved McDonalds

03.06:** En mann blir kjørt til arresten etter slåssing ved McDonalds i Markens. Han blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

**KRISTIANSAND: Ble i byen-arrstert

03.18:** En mann som hadde fått pålegg om å holde seg borte fra sentrum, var tilbake igjen. Dermed ble han tatt med i arresten av en patrulje. Mannen blir anmeldt.

**GRIMSTAD: Blå bil vinglet på E 18

03.30:** En innringer forteller politiet at han ligger bak en blå bil på E 18 som vingler i veien. Politiet drar til stedet og stopper sjåføren. Han blir anmeldt for å ha kjørt uten førerkort.

**TVEDESTRAND: Bil havnet på taket

04.33:** En enslig bil har kjørt ut av veien og havnet på taket ved Gjeving i Tvedestrand. Politiet har mistanke om promillekjøring. Føreren blir anmeldt.

**LYNGDAL: Stoppet beruset sjåfør

05.58:** En innringer forteller at han har stoppet en beruset kvinnelig sjåfør. Hun skal blant annet ha kjørt inn i en fender på E 39. Politiet mistenker kvinnen for promillekjøring. Det er tatt blodprøve av henne, og hun blir anmeldt.

BYKLE: Innbrudd på kafe og overnattingssted

I løpet av natta har tyver brutt seg inn på en kafe og et overntattingssted på Hovden. Det er stjålet mindre verdier.

MANDAL: Båt stjålet

Politiet får melding om en båt som er stjålet fra Løkka båthavn i Mandal. Det er en Terhi 405 med 25 hestekrefters Johnson påhengsmotor. Mulig stjålet i løpet av siste uke.