— Jeg kan ikke tenke meg noe bedre enn Mandal, og det til alle årstider. Men sommeren er best!

Nå har du holdt på i restaurantbransjen i mange år. Du må vel snart være lut lei? - Nei, nei. Jeg gleder meg til hver arbeidsdag, det er helt sant. De er aldri like. Jeg møter masse flotte mennesker og utfordringer gjennom dagen. Livet mitt er jobben fra tidlig morgen til sen kveld. Jeg er kanskje litt for tilgjengelig, det hender det ringer noen klokka tre på natta og vil bestille bord. Da ber jeg dem ringe dagen etterpå.

Kanskje best å passe på så du ikke møter den berømte veggen? - Jeg har møtt den en gang før, så vet at det ikke er kult. Derfor er jeg nøye med å få avbrudd i hverdagen med å reise vekk flere uker i året. Samboeren og jeg har vært i mange hjørner av verden som Indonesia og Mexico, for ikke å snakke om Cuba. Havanna var en stor opplevelse. Å se sigarfabrikk gjorde et veldig inntrykk.

Men nå er det ny kultursommer på brygga kalt "Over the Boardwalk". Hva skjer? - Ja, nå kommer høydepunktene på rekke og rad. Vi har fått rigget ny konsertscene som vi tror blir veldig bra. Marion Ravn kommer for eksempel, noe vi gleder oss veldig til. Til sammen skal vi ha 14 konserter helt til 10. august - skalldyrhelga.

Men dere blir vel et mareritt for naboene over elva i år også med støyen? - Vi mener å ha gjort alt hva vi kan for å dempe ulempen, blant annet gjennom støydempende tiltak i den nye scenen. Vi skal dessuten ha støymålinger gjennom sommeren for å passe på at vi ikke overskrider grensene.

Mandal er blitt en skikkelig sommerby de siste årene med skalldyrfestival, bryggearrangementene, onsdagskonsertene, sommerrevyen og sommershowet. Artig det? - Ja, det er veldig gøy. Vi får masse skryt fra folk fra hele landsdelen som kommer hit for å være med på moroa. Jeg synes også vi samarbeider godt med de andre arrangørene i byen, selv om vi også konkurrer på det samme markedet. Det er viktig, byen er ikke større enn som så. Men vi føler vi også har fått fart på julesesongen. Til julebordene våre får vi besøk fra hele fylket.

Men ellers er det vel fotball som står i hodet på deg? - Ja, Liverpool er livet! Jeg har vært på hjemmebanen deres Anfield sikkert 60 ganger. Og jeg har fått venner for livet i byen, personer som også har besøkt meg her i Mandal. Fotballen kan nok sidestilles med interessen for Marna Cafe!