KRISTIANSAND: Mannen i 30-årene ble avhørt på nytt av politiet torsdag ettermiddag. Det første avhøret onsdag kveld ble avbrutt da afghaneren krevde ny tolk som snakket hans dialekt.

— Nekter skyld

— Han nekter straffskyld etter siktelsen og sier han ikke vet hvem som har påført kvinnen skader, opplyser mannens forsvarer, Sveinung Søndervik Johnsen.

— Hva er hans versjon av det som skjedde?

— Det ønsker jeg ikke å gå inn på ettersom avhøret ikke er lest opp og underskrevet av min klient, sier Søndervik Johnsen.

Det var tirsdag kveld at en kvinne søkte tilflukt hos en nabo i Vennesla etter at hun skal ha blitt utsatt for vold av ektemannen. Kvinnen var påført slag, spark og knivstikk.

Ifølge Søndervik Johnsen er siktelsen utvidet til å også omfattende gjentatte tilfeller av vold, trusler eller mishandling mot personer i slekta.

— Han tar siktelsen svært tungt, og sliter rent psykisk, sier forsvareren.

Fremstilles for fengsling

Politiet har vært usikre på hvilken tilknytning offeret og siktelsen har til hverandre. Ifølge Søndervik Johnsen skal de to være gift og ha barn sammen.

Fredag blir mannen framstilt for varetektsfengsling.

Kvinnen ble innlagt på Sørlandet sykehus Kristiansand med stikkskader etter hendelsen. Hunvar også påført hjernerystelse.Mannen ble kort tid etter pågrepet av politiet. Pågripelsen skjedde uten dramatikk.

Paret har lovlig oppholdi Norge som asylsøkere, og har ikke bodd lenge verken i landet eller Vennesla.