KRISTIANSAND: Like før klokken seks fredag morgen havnet en bilist i grøfta på Timenesveien etter å ha gjort en unnamanøver for en elg som krysset veibanen. Bilisten viste seg å være en tysk turist.

— Ting tyder på at han var på elgsafari, sier operasjonsleder i Agder politidistrikt Børge Steinsland.

Tyskeren kom fra det uten personskader, og med en meget god historie å fortelle når han kommer hjem fra ferie. Bilen fikk noen materielle skader.

Høy musikk

Både i Grimstad og Risør fikk politiet inn melding om høy musikk fra bopeler natt til fredag, men da politiet kom til stedene hadde situasjonen roet seg.

Knust frontrute

ARENDAL: En bilist fikk seg en kjedelig overraskelse da frontruten på bilen hans var knust like før klokken halv to natt til fredag. Det er ingen vitner til hendelsen og gjerningsmannen er ukjent.

Ba om å bli anmeldt

KRISTIANSAND: Politiet rykket like før klokken halv tre natt til fredag ut til utestedet Twist & Shout i Markens gate i Kristiansand. En 30 år gammel Kristiansander lagde kvalm, men da politiet kom til stedet ba han selv om å få lov til å tilbringe natten i arresten. 30-åringen ba også om å bli anmeldt for å ha nektet å fjerne seg fra utestedet.