Slåsskamp i Tollbodgata

KRISTIANSAND: En 35 år gammel mann ble kjørt til legevakt etter en slåsskamp i Tollbodgata 1 sent tirsdag kveld. En bussjåfør meldte fra til politiet om slåsskampen, men da patruljen kom, hadde de fleste slåsskjempene forlatt stedet. Politiet kjørte 35-åringen til legevakta fordi han hadde skader i munnen. Fornærmede vil i dag anmelde en navngitt 39 år gammel mann for vold. Begge mennene er fra Kristiansand.

Uhell i Baneheitunnelen

KRISTIANSAND: To biler kolliderte ved utgangen av Baneheitunnelen da en bil kjørte inn i tunnelen på feil side av midtrabatten natt til onsdag. Føreren er fra Otta, og er ikke kjent med trafikken i Kristiansand. Ingen ble alvorlig skadet i uhellet, men tre personer ble kjørt til legevakt med mindre skader.

Innbrudd i bedrift

ARENDAL: Tyver knuste ruter og brøt seg inn i Longum Kompetanse— og Teknologisenter natt til onsdag. Tyvene stjal datautstyr. Det er foreløpig usikkert hva mer de fikk med seg.

Verktøy stjålet

GRIMSTAD: I løpet av natta har det vært innbrudd i Agder Vedutsalg på Nørholm i Grimstad. Tyvene brøt opp ei dør og stjal verdifullt verktøy. Politiet etterforsker saken nærmere i dag onsdag.