Foran den siste runden var det knyttet en viss spenning til om Frisk Asker skulle klare å forsvare sin tredjeplass ettersom Sparta fulgte på plassen bak med like mange poeng.

Etter en målløs 1. periode tok det skikkelig fyr i Stjernehallen. Anført av Anders Bastiansen med tre assists og en scoring hadde Frisk avgjort kampen i løpet av midtperioden.

Bastiansen økte til 5-0 tidlig i tredjeperiode, mens Victor Ahlström satte den siste pucken i mål.

Målløst var det også i Kristins Hall etter 1. periode. Lillehammer var avhengig av Manglerud Star-tap, mens Lillehammer selv måtte sikre seg minst to poeng mot Sparta. Det var hjemmelaget egentlig veldig langt unna å klare.

Sparta la igjen mye krefter og kunne gå til den siste pausen med en solid 3-0-ledelse. Hjemmelaget reduserte en gang, mens Sparta økte til 1-4. (©NTB)