**ARENDAL:

01.02:** Melding om at det har vært gjort innbrudd på skolen. Uvisst om noe er stjålet. Adgang via vindu. Sporsikring foretatt.

**KRISTIANSAND:

01.43:** En bil prøvde å kjøre fra politiet i moderat hastighet på Lund. På grunn av glatt føre klarte den ikke å holde seg på veien og ble stoppet. En mannsperson (32) ble pågrepet og siktet for kjøring i ruspåvirket tilstand (amfetamin). Utvidet blodprøve tatt. Bilen tauet inn av Falck. Siktede innsatt i arresten.

**SØGNE:

03.20:** En ny bil prøvde å unndra seg kontroll fra politiet. Han ble stoppet inne på industriområdet Høllen Vest. Anmeldt for diverse trafikkforseelser med mer. Innsatt i arresten.

ARENDAL:

08.31: En trailer fra Litauen hindrer trafiikk, og kjører i 25— 30 km/t østover fra Longum. UP på veien melder etter en stund at traileren har kjørt vekk fra E18 før Holt i Tvedestrand.

VEGÅRSHEI:

09:22: Litauisk trailer står fast på Fv416 mellom Akland og Myra. Patruljen fra Tvedestrand kjører til stedet, bare for å konstatere at traileren var blitt trukket opp av en annen trailer.

**KRISTIANSAND: Buss sto fast

10.13:** Nettbuss meldte at en av deres busser sto fast i Tretjønnveien, og at den sperret begge retninger. Nettbuss ordnet selv med bistand til bussen.

**TVEDESTRAND: Mistanke om ruskjøring

10.45:** En politipatrulje i Tvedestrand stoppet en kvinnelig bilist som de mistenkte for kjøring i ruset tillstand. Den 34 år gamle kvinnen ble tatt med inn til Tvedestrand lensmannskontor for alkotest.

**FARSUND: Tyveri av tørketromler

11.17:** Politiet fikk melding om innbrudd og tyveri fra Lista Fly og Næringspark. Det er stjålet to tørketromler og en vaskemaskin. Forholdet blir anmeldt ved Farsund Lensmannskontor

**KRISTIANSAND: Tigger påkjørt i Markens

11.33:** Les egen sak.

**KRISTIANSAND: Prøvde å bløffe politiet

13.48:** Les egen sak.

**KRISTIANSAND: Kjørte uten førerkort

13.58:** Utrykningspolitiet anmelder en utenlandsk borger for kjøring uten førerkort, denne gangen en russisk borger på 26 år. Bilen ble stanset i sentrum av Kristiansand.

**KVINESDAL: Promillekontroll

14.18:** I tidsrommet 08.45–10.00 avholdt en politipatrulje fra Kvinesdal lensmannskontor promillekontroll på FV 465, Øyesletta. 42 ble kontrollerte, men alle kunne kjøre videre etter kontrollen.

**KRISTIANSAND: Kjørte uten førerkort

15.14:** En Up-patrulje stoppet en bil for kontroll i Setesdalsveien. En mannlig bilfører (32) anmeldes for kjøring uten å inneha førerkort.

**ARENDAL: 15 tatt i fartskontroll

15.16:** Utrykningspolitiet meldte at de hadde avholdt fartskontroll i 50-sonen på Rv 420 ved Utnes på His i Arendal. Kontrollen foregikk over et par timer. Det ble utstedt 14 forenkla forelegg og en anmeldelse med førerkortbeslag.Høyeste hastighet ble målt til 89 km/t. - Det var en ung gutt på 18 år fra Arendal som fikk sitt førerkort midlertidig beslaglagt, opplyser operasjonsleder Vidar Neset ved Agder politidistrikt.

**VENNESLA: Tatt med hasj

15.29:** En politipatrulje fra Vennesla meldte at de hadde pågrepet en gutt på 22 år for besittelse av mindre mengder hasj. Gutten ble kjørt til Vennesla lensmannskontor for avhør og bøtelegging.

**KRISTIANSAND: Savnet hund

15.31:** En hundeeier meldte sin Border Collie blandingshund savnet fra Grostøl-området. Hunden forsvant rundt klokken 15.15. **KRISTIANSAND: Kjørte uten førerkort

19.50:** En politipatrulje stoppet og kontrollerte en moped. Mopedføreren, en mann på 40 år, ble anmeldt for kjøring av moped uten å inneha førerkort.

**BIRKENES: Utforkjøring ved Svaland

20.00:** Les egen sak.

**ARENDAL: Isklumper i veien

20.28:** Politiet fikk melding om større isklumper som lå i veibanen på strekningen fra Bjorbekk mot Stoa. Melderen mente at disse kunne skade spoilere på biler. Vegtrafikksentralen ble orientert om meldingen.

KRISTIANSAND: Løse ponnier

20.57: To løse ponnier ble observert langs Ålefjærveien, ved avkjøringen mot Vennesla. En politipatrulje klarte å spore opp eieren av hestene.

KRISTIANSAND: Klage på støy

21.31: Politiet fikk melding om musikkstøy fra en bolig ved Korsvik i Randesund. En politipatrulje sørger for at natteroen ble gjenopprettet.

MANDAL: Beslag av hasj

21.43: En politipatrulje ble dirigert til Store Elvegate i Mandal, etter melding om ei kvinne som hadde problemer med å ta vare på seg selv. Politiet pågrep kvinnen, og fant mindre mengder hasj og amfetamin på henne. Hun ble tatt med til politistasjonen for avhør. Politiet vil etterforske saken.