— Jeg har ikke fått tid til å se skikkelig gjennom søknadene, men håper å få gjort det i løpet av tirsdag, sier organisasjonssjef Monica Nordnes i Søgne kommune.

- Det høres lite ut med fem søkere til en så profilert stilling?

— Det er omtrent som det pleier å ligge på i hele distriktet, så vi må si oss fornøyde med det. Antallet er ikke det viktigste, men at det blant disse er en kandidat som kan ta stillingen, presiserer Nordnes.

Følg Fædrelandsvennen på Facebook!

Andre gang

Stillingen som rektor ved ungdomsskolen på Tangvall lyses ut for andre gang, etter at Morten Torkelsen sluttet for å begynne i ny jobb ved Kvadraturen skolesenter i Kristiansand. Etter første gangs utlysning var det kun to søkere.

Jeg regner med at vi skal få ansatt en god rektor blant de fem.

— Så langt har jeg bare fått kastet et blikk på søkerlisten, men den ser bra ut, og jeg regner med at vi skal få ansatt en god rektor blant de fem, sier Nordnes.

To av søkerne har bedt om at navnet deres ikke blir offentliggjort når søkerlisten legges fram i løpet av inneværende uke, men Nordnes sier det er høy terskel for å innvilge det i slike lederstillinger. Intervjurunden starter tidligst i løpet av neste uke.