**MANDAL: Hylte utenfor bolig

00.39:** En mann tidlig i 40-årene hyler og skriker utenfor en bolig i Solhøgdaveien i Mandal. Politiet rykker ut og pågriper mannen. Han blir tatt med til sentralarresten i Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Forstyrrende fest

03.06:** Politiet får melding om full fest i Tollbodgata. Festen er forstyrrende for naboene. Da politiet kommer til stedet, finner de fest i to forskjellige leiligheter. Begge festene blir avsluttet av politipatruljen.

**ARENDAL: Åpen dør utløste alarm

03.10:** Innbruddsalarmen på Sandnes skole i Kongshavn blir utsløst. En dør står åpen på stedet. Skolen blir gjennomsøkt, men det er ingen tegn til at noe er tatt eller ødelagt.

**ARENDAL: Fant kniv på sjåfør

03.53:** En fører og bil blir sjekket av politiet på Songetorvet i Arendal. Politiet finner blant annet kniv og brukerutstyr for narkotika på mannen. Føreren er 20 år gammel, og tas med til arresten i Arendal for en sjekk.

**KRISTIANSAND: Tatt med narko på stasjonen

04.02:** En mann i begynnelsen av 20-årene blir pågrepet på jernbanestasjonen i Kristiansand for bestittelse av narkotika. Mannen blir satt i arresten.

**ARENDAL: Stoppet uten førerkort

08.45:** En Up-patrulje stopper og kontrollererer en bil i Ærfuglveien. Bilføreren, en mann på 26 år, anmeldes for kjøring av motorvogn uten førerkort.

**ARENDAL: Påkjørt rådyr

09.37:** Melding om påkjørt rådyr på Kystveien ved Strengereid. Viltnemda ble orientert.

**KRISTIANSAND: Motorstopp

11.40:** Melding om utenlandsk trailer som har fått motorstopp i retning vestover på E 39 ved Hannevika. Dette skaper trafikale problemer. En politipatrulje ble dirigert til stedet og melder tilbake at traileren måtte ha kommet seg videre.

**KRISTIANSAND: Nasking

11.53:** Melding om at en dame på 37 år er tatt for tyveri fra en forretning i kvadraturen i Kr.sand. Politipatrulje dirigert til stedet. Damen hadde stjålet varer til en verdi av ca. kr. 800,-. Damen blir anmeldt for forholdet.

**ÅMLI: Trailer sperret veien

13.25:** Melding om utenlandsksemitrailer som sperret begge kjøreretninger på FV 413 ved Dølemo. En politipatrulje ble dirigert til stedet. Semitraileren sto fast på stedet og bilberging ble bestilt. — Bilfører blir ilagt bot for å ha kjørt inn påvei som ikke tillater kjøretøy over 12 meter, opplyser operasjonsleder Frank Solås ved Agder politidistrikt.

**ARENDAL: Trailer sperret veien 2

15.49:** Melding om en trailersom sto på tvers av E 18 ved Stoa. Vikingbisto og det oppsto noe trafikkproblemer en stund. Politipatruljen meldte klokken 16.15 attrafikken gikk greit igjen. Årsaken til stansen er ukjent.

**KRISTIANSAND: Fant bevisstløs kvinne i solsenter

17.29:** Les egen sak.