— Det har vært en usedvanlig rolig lørdagsnatt, sier operasjonsleder Bjarne Bakken ved Agder politidistrikt til fvn.no. Politiet har likevel hatt hendene fulle med småoppdrag, men ingen er kommet til alvorlig skade under nattas slåsskamper.

Den kalde frostnatta har antagelig lagt en demper på lysten til bråk og leven gatelangs.

**VENNESLA: Fyllekjøring

21.40** En bil blir stanset med utgåtte prøvekjennetegn. Politiet tar føreren med til utvidet blodprøve, og føreren, en mann i 30-årene, blir deretter siktet for å ha kjørt i ruspåvirket tilstand.

**KVINESDAL: Fyllekjøring II

22.20** Politiet stanser en bil etter at de mistenker føreren for promillekjøring. En mann i begynnelsen av 40-årene blir tatt med til Flekkefjord sykehus for blodprøve.

**KRISTIANSAND: Overivrig dørvakt

00.46** Ved et utestedet i Vestre Strandgate har en dørvakt holdt tilbake en kvinne han mistenker for å ha brukt falsk legitimasjon. Politiet på stedet fastslår at kvinnen har alle papirene i orden.

**KRISTIANSAND: Slått med flaske

01.10** Utenfor et utested i Markens gate blir en 20 år gammel mann fra Skien slått med en flaske i bakhodet. Han blir kjørt til legevakt sammen med en venninne. Gjerningsmannen er foreløpig ukjent, og 20-åringen vil vurdere anmeldelse av forholdet.

**VENNESLA: Knuste bilspeil på fyllefest

01.13** Det ble meldt om slåssing og amper stemning ved en privatfest nær vennesla sentrum. Da politiet ankom, hadde bråket roet seg noe, men en person hadde knust et speil på en bil utenfor. Politiet har navnet på en mistenkt, men har ikke pågrepet noen, i påvente av nærmere etterforskning.

**KRISTIANSAND: Slåssing

01.22** Politiet rykker ut til en slåsskamp i Tollbodgata i Kristiansand. Det ender med at en person blir anmeldt for bråk og uro.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp utenfor frisørsalong

01.30** Det meldes om en slåsskamp utenfor en frisørsalong i Tollbodgata. En 23 år gammel mann blir innbrakt til avhør.

**KRISTIANSAND: Pøbelstreker i veien

01.46** En ansatt i Vegvesenet ringer politiet og forteller at noen har satt opp sperrebukker ved innkjøringen til Suldalen på riksvei 9. Han har fjernet bukkene, men varslet politiet om pøbelstrekene.

**KRISTIANSAND: Skallet ned

01.46** En politipatrulje blir kontaktet av en 18 år gammel mann fra Kristiansand som forteller at han helt uprovosert er blitt skallet ned og påført skader i neseregionen utenfor Leopold i Vestre Strandgate. Han vurderer å anmelde forholdet mandag.

**KRISTIANSAND: Satt i fyllearresten

01.57** Politiet henter en 25 år gammel kvinne i sentrum av byen. Hun er så beruset at hun ikke kan ta vare på seg selv, og blir satt i fyllearresten.

**KRISTIANSAND: Kvinnelig lommetyv

02.25** Dørvakta på Havana melder at en gjest er blitt tatt i det hun forsøker å stjele fra en jakke tilhørende en annen gjest. Tyven er en kvinne på 20 år fra Vennesla.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp i bussgata

03.44** I Henrik Wergelandsgate får politiet melding om slåssing, men partene har gått hvert til sitt og situasjonen har roet seg før politiet ankommer.

**KRISTIANSAND: Ny slåsskamp

03.56** Ved Skagerak Hotel i Wergelandsgt blusser det bråk opp på nytt. To-tre personer er involvert i en slåsskamp rett ved inngangsdøra til hotellet. Situasjonen blir ordnet på stedet.

**KRISTIANSAND: Tatt med narko

04.34** En patrulje innbringer en person for bruk av narkotika utenfor Leopold. Mistenkte er en 34 år gammel mann fra Kristiansand.

**GRIMSTAD: Slått ned i drosjekøen

04.46** En blodig og forslått mann blir tatt hånd om av politiet. Han forteller at han er blitt slått ned i drosjekøen, og kjøres hjem til sin bopel sammen med samboeren.

**KRISTIANSAND: Beruset tunnelvandrer

06.28** Vegtrafikksentralen gir politiet beskjed om at en beruset person raver rundt i Baneheitunnelen i morgengryet. Han er blitt fanget opp av trafikkovervåkningskameraer, og politiet reiser ut for å kikke etter vedkommende. Etter hvert finner de mannen i tunnelløpet inn mot sykehuset. Vedkommende, en 32 år gammel mann fra Kristiansand, var sterkt beruset og ble kjørt hjem til sin egen seng.

**KRISTIANSAND: Mopedtyveri

11.59** Det er meldt om tyveri av en moped fra Havreveien i Kristiansand. Mopeden er en Suzuki med kjennemerke SE 5253