ARENDAL: Utenlandske steinleggere på flukt fra politiet

**ARENDAL: Grovt tyveri på Saltrød

09.15:** Saltrød kiosk— og musikk har i løpet av natten blitt utsatt for grovt tyveri. Det er usikkert hva som er stjålet, men politiet har sendt en kriminaltekniker for å undersøke stedet.

KRISTIANSAND: Jente påkjørt

13.05 Ei 13-år gammel jente ble påkjørt da hun krysset Vågsbygdveien på sykkel. Jenta ble kjørt til sykehuset, men er kun lettere skadd.

13.55 Melding om tyveri av en båt fra båtplassen i Auglandsbukta. Den har blitt stjålet iløpet av den siste uka. Båten har registreringsnr KAA465, 15 fots, med suzuki 25 hesters påhengsmotor.

14.20 En eldre dame i Topdalsveien i Tveit fikk besøk av teppeselgere på døren, som fikk med seg noe kontanter og stakk. Politiet advarer mot å slippe disse inn i huset.

14.45 Sammenstøt mellom moped og bil ved Leiredalen i Mosby. Mopedisten fikk problemer med å stoppe, og kjørte rett inn i siden på en bil. Mistanke om brudd i armen på mopedisten, en gutt født i 1989. SØGNE: Trafikkulykke

16.20 En motorsykkel og en bil hadde et sammenstøt i Langenesveien. Ingen personskader.

FARSUND: Fylletrøbbel

17.02 Melding om en svært full mann i sentrum som plaget folk i området. Blant annet hadde han mistet buksene. Politiet tok tak i saken.