KRISTIANSAND: Kom i klammeri med dørvakter

00.15: To 20 år gamle menn skal ha oppført seg ufint og kranglet med vaktene på Leopold Musikkpub. De ble satt i arresten, og anmeldt for ordensforstyrrelse.

KRISTIANSAND: Brøt seg inn i hytter

00.45: Securitas rykket ut etter melding om at uvedkommende hadde tatt seg inn i noen hytter ved Kristiansand Dyrepark. Hva som eventuelt er stjålet er usikkert. Randesund politistasjon jobber med saken.

KRISTIANSAND: Slåss på Leopold

01.15: En mann løp oppover i sentrum etter å ha slåss med en annen inne på Leopold Musikkpub. En politipatrulje fikk tak i mannen. Han ble sammen med en annen person som skal ha vært innblandet i slåsskampen kjørt til legevakten for sjekk. De måtte også sy noen sting.

KRISTIANSAND: Kjørte ute førerkort

01.55: En bilist i 40-årene ble stoppet av politiet i Setesdalsveien. Han hadde ikke førerkort, og oppga falsk identitet til politiet. Mannens ble anmeldt, og bilen hans ble avskiltet.

KRISTIANSAND: Ville ikke holde seg unna Leopold

02.30: En 20 år gammel mann ble bortvist fra Leopold Musikkpub etter å ha laget bråk. Vaktene ved puben tilkalte politiet da mannen kom tilbake og nektet å fjerne seg. Mannen ble arrestert, og anmeldt for ikke å ha etterkommet pålegg fra politiet.

KRISTIANSAND: Kjørte i fylla

02.45: En 19 år gammel mann ble stoppet for promillekjøring ved Lundsbroa. Han ble tatt med inn for å avgi blodprøve, og fikk førerkortet beslaglagt.

ARENDAL: Stjal pc fra bil

09.30: Noen brøt seg inn i en bil som stod parkert i Solåsveien ved å kaste en stein gjennom et sidevindu. En pc ble stjålet fra bilen. Politiet ved foreløpig ikke hvem tyven er.

**RISE: Innbrudd i bolig

14.44:** Politiet får melding om at det har vært innbrudd i et tomt hus ved Dalane i Rise. En patrulje rykker ut til stedet for å sjekke det ut. Det er mistanke om at det kan ha vært dynamitt i huset. Dynamitten skal ha tilhørt en brakke ved siden av huset. Politiet avtaler med melder om å sjekke dette ut.

**ÅMLI: Innbrudd i bolighus

17.00** Politiet får melding om at det har vært innbrudd i et bolighus i Åmli i løpet av natten. Tyver har kommet seg inn i huset ved å knuse verandadøren. En flatskjerm, bærbar PC og en sekshjuling er blant tingene som mangler. Eier skal telle over hva som mangler, og melde saken til Lensmannen.