KRISTIANSAND: — Vi har ikke fått det eksakte beløpet, sier etterforskningsleder ved Kristiansand poliitstasjon, Leif Vagle, på spørsmål om hvor mye penger ransmannen fikk med seg, til fvn.no.

Har du tips i saken? Tips oss på mail på nyheter@fvn.no, på sms: FVTIPS 1985 eller på telefonnummer: 800 81 300.

Vagle forteller til fvn.no tirsdag ettermiddag at politiet fortsatt arbeider med å undersøke alibiet til siktede.

21-åringen har i avhør med politiet hele tiden nektet for å ha noe med ranet å gjøre, men er så langt ikke sjekket ut av saken. Ranssiktede har i tillegg hevdet at han har alibi for det aktuelle tidspunktet hvor banken ble ranet, men politiet mener de har skjellig grunn til å mistenke 21-åringen.

- Overveiende sannsynlig - Etter pågripelsen sa dere at dere hadde skjellig grunn til å mistenke 21-åringen for å ha utført ranet, hva legger dere i det?

- At det er overveiende sannsynlig at mannen har gjennomført ranet, sier Vagle.

Da 21-åringen ble pågrepet i sin egen bopel på Lund uttalte Vagle at det var den taktiske delen av etterforskningen som ga grunnlaget for pågripelsen av den siktede 21-åringen.

— Det stemmer. Det var det taktiske som ga grunnlag for pågripelsen. Med det taktiske menes våre egne avhør og undersøkelser, forklarer Vagle.

Etterforskningslederen vil ikke si noe om de tekniske undersøkelsene som er blitt gjort, men sier til fvn.no at politiet har flere spor å nøste og ta tak i. Vagle ønsker heller ikke si noe om våpenet som ble benyttet i forbindelse med ranet.

— Jeg vil ikke gå inn på noe så spesifikt. Vi har oppgaver som går i den retningen å identifisiere våpentypen, så det vil jeg ikke si noe om.

Er tidligere domfelt Etter det fvn.no kjenner til er den siktede 21-åringen tidligere dømt for legemsbeskadigelse i 2004. Saksjour bekrefter overfor fvn.no at siktede er tidligere domfelt.

— Han er tidligere domfelt, men jeg kan ikke gi noen nærmere opplysninger om det, sier saksjour Bodil Gyland til fvn.no.

Hun ønsker ikke å kommentere den siktedes rulleblad ytterligere.