03.30: Lastebilsjåføren ringte selv politiet da han så et mistenkelig lys fra lasteplanet mens han kjørte på E 18 mellom Esso-stasjonen på Høvåg og fylkesgrensa. Han stoppet bilen, og oppdaget at brødene stod i full fyr. Brannvesenet og politi rykket ut, men klarte ikke å redde den overtente lastebilen. Operasjonsleder Bjarne Bakken ved Agder politidistrikt sier til fvn.no at de foreløpig ikke vet noe om årsaken til brannen.

**KRISTIANSAND: Båt brant i Bertesbukta

05.45:** En 26 fots Nidelv plastbåt begynte å brenne ved kai i Bendiksbukta. Politiet ble varslet av forbipasserende. Brannvesenet ble tilkalt, men båten ble totalt utbrent.

**MANDAL: Bil utfor veien

06.00:** Politiet leter etter to personer etter at en personbil kjørte utfor veien ved Aurebekk. Personene ble sett ved bilen etter uhellet, men forsvant kort tid etter. Ifølge politiet var personene beruset. Bilen ble tauet inn til Falck i morgentimene onsdag.

**SØGNE: Bil for salg stjålet

17.08** En mørke blå Volkswagen med kjennemerket VE 64471 ble stjålet utenfor Esso Tangvall i Søgne. Den hadde stått der en stund for salg, og det er uklart når tyveriet skjedde.

**VENNESLA: Kollisjon i sykkelritt

19.17** Politiet fikk melding om at syklister som deltok i et sykkelritt hadde kjørt inn i hverandre. Et par personer fikk mindre skader, men alle klarte seg selv uten hjelp av ambulanse.

KRISTIANSAND: Kjørte på mopedist