18.45: På Fidsel utenfor Flekkefjord måtte politiet ut og hjelpe mor, far og en voksen sønn som ikke fant veien ned fra heia i mørket. De ringte nødtelefonen og sammen med kjentfolk hentet politiet dem ned.

20.00: Tre menn fra Kristiansand ble tatt mens de begikk innbrudd i flere hytter på Evje. Denne saken blir etterforsket videre.

21.06: Påhengsmotor-tyver har slått til igjen, denne gang på Holterona private båtplass mellom Tømmerstø og Kongshavn. Fem-seks båtmotorer er stjålne. Det har vært veldig mye av den slags de siste månedene, og politiet retter mistanken mot østeuropeiske grupperinger.

21.40: Politiet fikk mange meldinger om bråk på en privat fest på Tangvall skole i Søgne. En gruppe personer prøvde å komme seg inn og laget tumulter og bråk. Politiet sendte tre biler for å ordne opp og bortviste 10-15 ungdommer fra stedet.

22.40: Ungdommer på vei fra Grim til en tilstelning på Samsen kastet ei ølflaske inn vinduet til beboere på Bellevue. Politiet har ikke noe identifikasjon på bråkmakerne.

22.56: Et vindu er knust på Lista skole og innbruddstyvene har stukket av med videospiller og dvd-spiller. Politiet har ingen mistenkte.

22.58: Under en konfirmasjonssamling på Furulunden i Mandal prøvde noen å lage kvalm. De stakk da politiet kom.

23.27: Klage på høy musikk i Kronprinsensgate, politiet var ute og fikk skrudd ned volumet.

23.50: Fyrverkerioppskyting i Flekkefjord. Det ble meldt om mye små-smelling, men politiet har ingen mistenkte.

23.53: En person ble kjørt til legevakt med ambulanse etter at han ble slått ned i Dronningensgate. Gjerningsmennene løp fra stedet.

00.19: En mann fikk kutt over øyet og hoven leppe etter at han var i en slåsskamp i krysset mellom Markensgate og Henrik Wergealandsgate i Kristiansand.

00.23: Utenforstående tok seg inn og lagde bråk på en fest på studentutestedet Østsia på HiA. De var imidlertid stukket da politiet kom, og politiet har ikke personalia på dem.

00.34: En 22 år gammel mann fra Mandal ble tatt i promillekontroll i Elvegata. Han ble tatt med for blodprøve og ble dimittert.

00.19: En bil kjørte av veien ved Spangereid i Lindesnes. Bilføreren og hans passasjer er begge 15 år og har da altså kjørt bil ulovlig med mistanke om promille.

00.36: I Høylandsveien på Vennesla ble det meldt om bråk fra en ungdomsfest. Da politiet kom opp, roet det hele seg.

01.10: En vakt på utestedet Bakgården i Kristiansand ble truet av en gjeng. Én ble tatt med til politiet, men resten av gjerningsmennene hadde løpt fra stedet da politiet kom. Politiet har imidlertid navn på en del av dem. Disse er 16-18 år gamle.

01.24: Ble det meldt om husbråk på Bjørndalsheia i Kristiansand. Det skal ha vært fest i huset, og det ble ordnet opp på stedet.

01.48: På Midnight Café i Vestre Strandgate i Kristiansand tok en gutt kvelertak på en annen. Gjerningsmannen på 18 år ble kjørt i arresten.

02.01: En person brøt seg inn i en leilighet i Kristiansand og lagt seg til for å sove. Den ubudne gjesten ble kjørt hjem av politiet.

02.34: En person fikk et glass i hodet under en slåsskamp på utestedet Beverly Hills i Tollbodgata i Kristiansand. Det ble ordnet på stedet.

03.07: En person ble slått ned utenfor Oscars i Vestre Strandgate i Kristiansand.

03.24: For andre gang på rad samme kveld, ble den 48 år gamle mannen tatt uten førerkort i Lyngdal. Mannen er bosatt i Egersund.

03.26: En mann besvimte etter en slåsskamp utenfor Beverly Hills i Tollbodgata i Kristiansand. To menn på 17 og 18 år ble tatt med til politistasjonen for å blande seg inn i politiets arbeid. Disse to er kjenninger for politiet.

03.43: En berusa person ble fjernet fra Beverly Hills i Kristiansand og satt i arresten.

0349: En person skal ha knust en rute i et hus i Lyngdal. Den 26 år gamle mannen ble kjørt hjem av politiet.

04.23: På Knuden i Mandal ble en bil stoppet og en 25 år gammel mann med promille ble tatt med til politiet for blodprøve.

07.30: En full person lagde bråk på danskeferja og ble satt i arresten på land.