Skriv din mening nederst i denne saken.

GRIMSTAD: Klokken 01.04 fikk politiet melding om bråk i Juksestredet i Grimstad. Ifølge meldingen var fire personer involvert i en slåsskamp.

— Politiet rykket ut etter at vi fikk melding om bråk på et utested i Juksestredet. To tjenestemenn forsøkte der å få klarhet i situasjonen ved å snakke med to personer som skal ha vært involvert i bråket, sier operasjonsleder Ove Austenaa ved Agder politidistrikt.

Det viste seg å bli vanskelig, ettersom begge to var særdeles lite samarbeidsvillige.

— En av betjentene forsøkte å ta med seg den ene, en 24 år gammel mann, litt vekk fra situasjonen for å snakke med ham. 24-åringen langet da ut et slag i tinningen på politibetjenten, som resulterte i at han gikk ned i knestående, sier Austenaa.

Betjenten fikk da se at kollegaen var havnet i klammeri med den andre personen. Da han gikk for å hjelpe til, benyttet 24-åringen som slo anledningen til å stikke fra stedet.

— I alt er det pågrepet fire stykker i forbindelse med hendelsen. Tre ble pågrepet i går kveld, mens fjerdemann, han som stakk av, ble pågrepet i dag klokken 10.10, sier Austenaa.

Alle fire sitter nå i arresten i Grimstad, og vil bli avhørt i løpet av dagen. 24-åringen som slo til politimannen vil trolig bli siktet for vold mot politiet, mens de andre antageligvis kan vente seg en reaksjon for å ha hindret politiet i tjenesteutøvelsen.