VENNESLA: Tatt i fartskontroll

**ARENDAL: Kjørte i påvirket tilstand

01.30** En 50 år gammel bilfører blir stoppet av en patrulje på Stoa i Arendal. 50-åringen er tilsynelatende påvirket og blir tatt med til blodprøve.

**ARENDAL: Bilfører og passasjer pågrepet

02.30** To personer blir pågrepet av politiet i Gamle Songevei i Arendal natt til torsdag. Bilføreren og passasjeren var i besittelse av flere piller og føreren av bilen er mistenkt for å ha kjørt bilen i påvirket tilstand.

**VENNESLA: Grovt tyveri fra Euronics

05.00** Politiet får melding om at en alarm har gått hos elektroforhandleren Euronics i Vennesla. Fra butikken er det stjålet blant annet kamera, pcer og mobiltelefoner. Tyvene har brutt seg inn på stedet. Politiet etterforsker saken videre.

ARENDAL: Utforkjøring

1125: Politiet får melding om at en bil har kjørt utfor riksvei 410 på Borås. Føreren, en 87 år gammel mann, ble brakt til sykehus med kuttskader. 87-åringen skal ha skjært tvers over kjørebanen før han havnet i grøfta.

**LYNGDAL: Beslagla førerkort

13.00:** En motorsyklist ble målt til 99 kilometer i timen i 60-sonen på Kvavik. 17-åringen fra Lyngdal fikk førerkortet beslaglagt sertifikatet av politiet.

ARENDAL: Steinkasting

13.28: I går morges klokken kvart over åtte fikk politiet inn melding om at en buss på harebakken hadde fått en stein i frontruten. I dag skjedde det samme nok en gang, denne gangen var det en personbil som fikk unngjelde. Politiet antar at det er små unger på vei hjem fra skolen som står bak steinkastingen.

KRISTIANSAND: Raserte butikk

**VENNESLA: Husbråk

16.52:** Politiet rykket ut til en bolig for å ordne opp i en voldelig krangel mellom et samboerpar.

**ARENDAL: Bortvist fra utested

17.06:** Politiet fjernet en uønsket person fra Castelle på langbryggen i Arendal.

**SØR-AUDNEDAL: Ødela skilt

17.21:** Et trafikkuhell i en rundkjøring førte til at et trafikkskilt ble ødelagt. Det er ikke meldt om personskade i forbindelse med uhellet.

**VENNESLA: Innbrudd

18.05:** Tyver tok seg inn i en leilighet i Venneslavegen. Ifølge politiet er det bortatt diverse gjenstander fra boligen.

**GRIMSTAD: Kjørte uten førerkort

18.17:** En 18-åring ble stoppet av politiet i en uregistrert bil i Fjæreveien. Mannen ble anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.

**ÅMLI: Ved i veien

20.06:** Politiet fikk melding om at det lå store mengder ved midt i veien på Nelaug. Vegtrafikksentralen ble varslet.

VALLE: Kyr havnet i gjødselkjeller

**ARENDAL: Kjørte nesten i vannet

20.51:** En kvinne holdt på å kjøre i vannet ved gjestebrygga. Det viste seg at hun hadde problemer med sykkersyke, og hun ble sendt til sykehuset.

KRISTIANSAND: Mistet pengeskrin

**MANDAL: Bråk og slåssing

22.09:** Politiet får melding om bråk og slåssing ved Menighetskafeen. Situasjonen blir ordnet på stedet.

**RISØR: Steinsprang i veien

22.13:** En stein rullet ut i veibanen i Risør. Vegtrafikksentralen ble tilkalt, og politiet bisto i dirigeringen av trafikken. Veien ble ikke stengt, men det var noe problematisk å komme frem opplyser operasjonssentralen.

Loggen oppdateres