**KRISTIANSAND: Innbrudd i bedrift

02.31** Uvedkommende tok seg inn på bedriften Snøgg på Mosby. Politiet vet foreløpig ikke hva som er stjålet. Det var vektere som meldte fra til politiet om innbruddet.

**KRISTIANSAND: Truet dørvakt

02.38** En 29 år gammel mann måtte tilbringe natten i arresten etter at han verbalt truet en dørvakt på utestedet Leopold i Vestre Strandgate. Mannen truet dørvakten med å stikke ham med kniv.

**KRISTIANSAND: Fant mulig tyvgods i uregistrert bil

14.15** En uregistrert bil ble observert i Grostølveien. En politipatrulje kikket etter bilen og fant den parkert. I bilen ble det funnet datautstyr, blant annet harddisker, skrivere og scannere. Politiet sjekker om utstyret kan være stjålet.

GRIMSTAD: Brannalarm i Landvik kirke

**SONGDALEN: Innbrudd i leilighet

16.20** Det har vært innbrudd i en leilighet på Skinnarmoen. Det er stjålet diverse ting, deriblant stereoanlegg og Playstation. Innrbuddet blir etterforsket.

**LYNGDAL: Innbrudd i Lyngdal bedehus

18.11** Noen har knust et vindu i underetasjen og rotet en del rundt. Det er utført skadeverk på stedet, og stjålet noe til et lydanlegg. Politiet har vært på stedet, men vet ikke noe mer om hvem som står bak.

ARENDAL: Stoppet 13-åring på firehjuling

**KRISTIANSAND: Kjørte uregistrert crossykkel

18.37** En 35 år gammel mann fra Kristiansand ble stoppet av politiet da han kjørte en uregistrert crossykkel i Elvegata. Mannen vil bli anmeldt, og sykkelen er inndratt.

**KRISTIANSAND: Fire tatt for narkotikabesittelse

18.47** Politiet pågrep fire personer som er mistenkt for blant annet å ha vært i besittelse av diverse narkotiske stoffer. De fire personene er innbragt, og en av dem er en mann på 22 år, en annen en kvinne på 25, og en tredje en mann på 25 år. Den siste hadde ikke politiet notert alder på da fvn.no snakket med dem.

**GRIMSTAD: Fant pose med heimevernutstyr

19.52** En person ringte politiet og fortalte at vedkommende hadde funnet en søppelsekk som inneholdt en del heimevernutstyr i Speiderveien. Politiet har hentet posen, og vil undersøke hvor det kommer fra.

KRISTIANSAND: Tok spøøeldumper på fersken på Flekkerøy

SONGDALEN: Kjørte på gutt (6)