Det var klokken 0029 to personer fra Oslo ville skylle av seg veistøvet. Men da de kom opp igjen til der motorsykkelen var parkert, var den borte. Midt på natten har altså noen kommet forbi, og stukket av gårde med sykkelen. Det var en blå Suzuki 750 med registreringsnummer SY 3287. Så om noen ser den, meld fra til politiet for nattbaderne sitter fast i Lyngdal.

KRISTIANSAND: Fire slåss

0100: Tre personer gikk til angrept på en fjerdemann utenfor Leopold pub. De tre stakk fra stedet, men fornærmede har visse opplysninger på en av dem og vurderer anmeldelse.

KRISTIANSAND: Mopedist ønsket ikke hjelp

0150: Midt i veien foran Statoil-stasjonen på Vesterveien veltet en mopedist. En bilfører stanset og ville hjelpe, men mopedisten var både så oppsatt på å klare seg selv, og hadde et så mistenkelig kroppsspråk, at bileieren varslet politiet. En foreløpig promillekontroll viste alkoholinnhold på 0,8. Dermed ble 17-åringen fra Kristiansand anmeldt og innbrakt.

SØGNE: Biting og slåssing

0230: Utenfor Høllen restaurant ble det meldt om masseslagsmål. Det begynte som en krangel mellom en del involverte, og en av dem bet en annen. Dermed utartet det seg til et slagsmål. Politiet kom til stedet, konstaterte at det var ungdommer som var samlet. En del av dem ble kjørt hjem, andre ble sendt hjem En 28-år gammel mann hadde tydelige skader etter slossingen, men ikke nok til at behandling var nødvendig. Ingen ble innbrakt av politiet.

MANDAL: Stakk fra kollisjon

0650: Melding om at en bil har kollidert i mur i Vigeland sentrum. To personer ble observert ved bilen, men de var forsvunnet da politiet kom fram. Rundt 0810 blir to personer er observert vest for Vigeland, men de løper til skogs når politiet kommer. 40 minutter senere kommer den ene ut av skogen og blir pågrepet. Den andre er fortsatt på flukt. Det er uklare eierforhold på bilen og mistanke om promillekjøring. Den pågrepne er en 25 år gammel mann fra Farsund.