MANDAL: Det var ved 01-tiden natt til lørdag at politiet fikk melding om et masseslagsmål på en adresse i Mandal.

En patrulje rykket ut til stedet, og like etter ble en 21-åring pågrepet. Ifølge vitner på stedet skal mannen ha slått ned to 20 år gamle menn, og truet dem med kniv.

**SØGNE: Tatt for fyllekjøring

02.24** i natt fikk politiet melding fra et vitne i Søgne som overvar en svært vinglete kjøring. I området påtraff politiet like etter en bil som passet til beskrivelsen. Det viste seg at sjåføren ikke hadde førerkort, og vedkommende ble også mistenkt for kjøring i alkoholpåvirket tilstand.

Sjåføren er en 29 år gammel mann fra Tonstad-området.

**GRIMSTAD: Fyllekjøring i Grimstad

02.03** Politiet får melding om at en sjåfør har kjørt i en hekk på en adresse i Grimstad. Da politiet kom fram til stedet, viste det seg å bare være materielle skader på bilen. Politiet fattet mistanke til mannens oppførsel. Han ble derfor tatt med til promillekontroll. Førerkortet ble beslaglagt. Sjåføren er en 31-åring fra Grimstad.

**LYNGDAL: Slått ned ved restaurant

02.26** En mann ringer fra Lyngdal og forteller at han nylig er blitt slått ned utenfor pizzarestauranten Jonas B. Gundersen.

**ARENDAL: Trafikkulykke i Arendal

02.27** En 35-åring fra Arendal ble lettere skadet da han kjørte av veien ved Havstad-tunnelen i natt. Førerkortet ble beslaglagt ettersom politiet mistenkte mannen for kjøring i ruspåvirket tilstand.

**BYKLE: Overrasket innbruddstyv

03.05** Natt til lørdag våknet personer i en leilighet på Hovden av at en innbruddstyv var i ferd med å stjele flere eiendeler. Mannen ble overmannet av folkene i huset, og måtte pent sitte stille til politiet kom og plukket opp vedkommende. Innbruddstyven er en 20-åring fra Setesdalen.

**KRISTIANSAND: Lagde bråk hos politiet

04.00** En mann ville ikke fjerne seg fra inngangspartiet til politistasjonen i Kristiansand. Politiet så seg til slutt lei av alt spetakkelet, og satte mannen i arresten. Mannen skal ha brølt og bært seg noe voldsomt, opplyser operasjonsleder Vidar Neset. Den 38 år gamle mannen blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

**KVINESDAL: Tatt på fersken av politiet

04.36** En 26 år gammel mann fra kvinesdal ble tatt på fersk gjerning da han gjorde innbrudd hos Nettbuss. Det var politiet som overrasket mannen.

**GRIMSTAD: Sekshjuling stjålet

08.44** En sekshjuling ble stjålet fra en garasje på Lauvåsen på Fevik i løpet av natta. Men i løpet av lørdag formiddag kunne politiet levere tilbake det stjålne kjøretøyet til eieren. Sekshjulingen ble funnet ikke langt fra huset.