**KVINESDAL: Bråk på country-festivalen

00.22** får politiet melding om bråk på Øyesletta, på country-festivalen i Kvinesdal. Vaktene der trengte bistand fra politiet etter slossing. Politiet ble værende i området, men ingen personer ble innbrakt.

**MANDAL: Knuste rute

00.39** På Tasty pizza i Marnarveien i Mandal får politiet melding om en knust rute, og knuffing mellom et par personer. En person født i 1987 blir anmeldt for å ha knust ruten og blir også satt i arret på grunn av beruselse.

**MANDAL: Nedbrent telt

00.43** får politiet melding om en person på Sjøsanden camping som er kommet hjem til et nedbrent telt. Kan se ut som om noen har satt en engangsgrill i nærheten som har satt fyr i teltet. Forholdet vil bli anmeldt.

**KRISTINANSAND: Bråk på utested

00.43** meldes det om bråk på utestedet Spot i Dronningensgate. En vanskelig mann, født i 1971, på stedet oppførte seg meget hissig og ble sendt til sjekk på legevakta. Ble ikke innbrakt, men vil bli anmeldt av politi og dørvakt.

**MANDAL: Tullete oppførsel

00.59** meldes det om at en full jente født i 1989 oppfører sed tullete på Torvet i Mandal. Blir anmeldt for oppførselen av politi.

MANDAL: Stjålen bil

01.01 Person ringer fra Pershei i Mandal om en Ford Transitt som er stjålet. Politiet observerer den på Stausland i Søgne. To personer i bilen mistenkers for tyveriet. Begge blir pågrepået. Gutter født i 1990 og 1988. **KVINESDAL: Knuste vindu på politibil

01.15** blir en mann født i 1988 pågrepet og anmeldt, på Øyeslettea countryfestival i Kvinesdal. Mannen, født i 1988, knuste vinduet på en politibil.

**ARENDAL: Slåsskamp

01.35** Melding om slåssing på Kulturkafeen. To personer skal ha vært i klammeri. Situasjonen løste seg, men den ene parten antydet at ville anmelde forholdet over helgen.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp

01.37** melding om folk som hadde sloss i Dronningensgate ved Luga grill. Den ene parten hadde fått kutt i bakhodet og skadet nesa. Han kom inn til politivakten, ville til legevakten, og skulle anmelde forholdet.

**MANDAL: Promillekjøring

01.41** Politipatruljen stoppet bilfører på E39, som mistenkes for kjøring i påvirket tilstand. Mannen som er født i 1966 blir tatt med for nødvendige prøver.

**GRIMSTAD: Kjørte uten førerkort

01.47** Politipatruljen stopper en bil på Fevik. Vedkommende i bilen har ikke førerkort. Bilen blir avskiltet for begjæringa, og personen, en 79-modell, blir anmeldt.

**GRIMSTAD: Støyet og knuste vindu

01.52** Politiet får klage på en fest på ei hytte i Arnevig i Homborsund. Noen vinduer på nabohytta til der festen var er blitt knust. Jente fra Lillesand, født i 1990, blir pågrepet og satt i arrest for fyll og skadeverk.

**KRISTIANSAND: Bråk ved Seven Eleven

02.20** får politiet melding om bråk ved Seven Eleveen i Tolbodgaten. Gjerningspersonen er borte når politiet ankomer. En person vil anmelde forholdet.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp utenfor Frøken Larsen

02.38** får politiet melding om slåssing utenfor Frøken Larsen i Markensgate. Situasjonen løste seg selv ved at partene forsvant hver til sitt. En person ble tilsnakket av politiet.

**MANDAL: Slåsskamp ved Marna Kafe

02.47** På utsiden av marna Kafe i Store Elvegaten i Mandal meldes det om slossing. To mannfolk er i tottene på hverandre. Den ene vil vurdere å anmelde den andre.

**ARENDAL: Slåssing

03.08** kom det melding om slåssing på Langbrygga ved utestedet Kastelle i Arendal. En person, født i 1987, vil bli anmeldt av politiet for sin oppførsel.

**VEGÅRSHEI: Kvinne omkommet i trafikkulykke

03.09** se egen sak

**VÅGSBYGD: Innbrudd i tannklinikk

03.28** Et vindu er knust i tannlklikken i Villandveien i Vågbygd. Mistanke om at medikameneter er stjålet.

**KVINESDAL: Anmeldt etter flere advarsler

02.20** På festivalen på Øyesletta i Kvinesdal blir en beruset gutt født i 1989 etter flere advarsler anmeldt. Gutten klarte ikke oppføre seg.

FLEKKEFJORD: Skadeverk

To personer ble holdt fast mistenkt for skadeverk på utested Kaffebørsen på Fiskebrygga i Flekkefjord. Den ene vil ble anmeldt av innehaver, for knusing av blomsterpotter og tilgrising av stedet.

**VÅGSBYGD: Inbrudd i samfunnshus

03.38** meldes det om innbrudd i et samfunnshus i Kirksten Flagstadvei. Det er uklart hva som er stjålet.

**KVINESDAL Slåss med vaktene på festivalen

01.30** En mann født i 1971 er i klammeri og slåss med vaktene. Tas fatt i av politiet som anmelder ham. Personen tok til vettet og forsvant.

**MANDAL: Satt i arrest for bråk

04.57** på Sjøstjerna kro i Mandal blir en person tilsnakket fordi han lager bråk. Fortsetter å bråke og blir pågrepet og satt i arrest og blir anmeldt.

**MANDAL: Fikk bank

03.00** På Sjøsanden i Mandal. Politipatruljen kommer i kontakt med en person som er på legevakt etter å ha fått bank. Han har et kutt over øyet. To personer er mistenkt for dete og er i avhør. Den ene har delvis erkjent forholdet. Født i 1988 begge to.

**MANDAL: Krasjet og mistenkt for promillekjøring

05.40** Ved Kolstad bedehus nord for Mandal står en bil krasjet uten noen personer inni. Viser seg å være på legevakt, og mistenkes for promillekjøring.

**FLEKKEFJORD: Leteaksjon i Einervannet

06.33** En båt på Einervannet på Sira i Flekkefjord viser seg å være uten fører. Seeking helikopter blir sendt ut.

07.14 Viser seg at fortøyninga på båten til en kvinne hadde løsnet og kvinnen hoppet i sjøen for å hindre at båten drev med strømmen nedover elva. Kvinnen er på land i god behold, og det hele blir avblåst.