AGDER: Her er hva politiet har arbeidet med på dagtid lørdag.

**Kristiansand: Knivbæring

10.04** meldes det om at noen har observert en mann som har en kniv i hånda på torvet. Mannen pågripes og settes i arresten.

**Kristiansand: Tyveri

Noe senere** ringer en mann og sier at tyver har vært på ferde i leiligheten hans i Christian IVs gate. Han savner en spillkonsoll og en datamaskin. En dør er brutt opp.

**Farsund: Stolpepåkjørsel

11.26** er en traktorfører uheldig og kjører på en stolpe i Loshavn. Ledninger faller ned, og gnister skaper en mindre krattbrann som slukkes etter en kort stund.

**Kristiansand: Narkotikabesittelse

12.52** pågripes en person som er i besittelse av flere brukerdoser amfetamin. Pågripelsen skjer ved Tordenskjoldsgate skole.

**Kvinesdal: Promillekjøring

10.35** stanses en bilfører, mistenkt for promillekjøring. Mannen blir tatt med til Flekkefjord for prøver, og det viser seg at han har 0,5 i promille. Stavangermannen er 23 år.

**Lyngdal: Grovt tyveri

13.44** meldes det om tyveri fra Gumpens Auto, hvor det er stjålet tre pc'er.

**Lyngdal: Trafikkuhell

Litt senere** kommer det beskjed om at en bilist har kjørt på en syklist. Syklisten får lettere skader. Bilfører er 85 år, og fratas førerkortet.

**Kristiansand: Promillekjøring

16.24** får man bekymringsmelding om promillekjøring i Vågsbygd. Politiet rykker ut og pågriper to menn. Les mer i egen sak.

**Grimstad: På skjær

19.00** kjører en båt på et skjær i Sømskilen. Stor redningsaksjon blir satt i verk, men blir fort avblåst. ingen i båten har endt i vannet. Les mer i egen sak.