LOGGEN FRA AGDER:

**ARENDAL: Havnet i drukkenskapsarresten

00.20** En overstadig beruset person blir tatt hånd om av politiet og satt i drukkenskapsarrest da vedkommende ikke er i stand til å ta vare på seg selv.

**ARENDAL: Overstadig beruset

00.45** En overstadig beruset 26 år gammel mann fra Kristiansand blir satt i drukkenskapsarresten.

KRISTIANSAND: Knuste dørrute — stakk fra stedet

01.20 Politiet får melding om en knust dørrute i Holbergsgate i Kristiansand. Melder sier til politiet at han så tre personer gå mot Elvegata like etterpå og at den ene så ut til å ha skadet hånden. En patrulje melder senere ifra om at de kommer i kontakt med de tre mennene på Shell-stasjonen i Elvegata. Den ene av de tre innrømmer å ha knust ruten på stedet. Mannen vil bli anmeldt for skadeverk og vil bli ilagt en bot for forholdet.

**GRIMSTAD: Drakk på offentlig sted

01.25** En 19 år gammel mann fra Nedenes blir tatt for drikking på offentlig sted. Mannen vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Slukket påtent søppelkasse

01.38** Det meldes om røykutvikling ved undergangen ved Paradisveien på riksvei 9 ved Krossen. Brannvesen og politi drar til stedet hvor det viser seg at noen har satt fyr på en søppelkasse. Brannen blir slukket av mannskapet. Politiet har ingen mistenkte i saken.

**KRISTIANSAND: Slo ned gjest på Havana

03.10** Dørvaktene på utestedet Havana i Kristiansand sentrum melder at en mann har slått til en gjest på stedet. Patruljen innbringer en 25 år gammel mann fra Kristiansand. Han er ifølge politiet beruset og blir satt i drukkenskapsarrest. - Han vil bli anmeldt for fyll og bråk, sier operasjonsleder Jørgensen.

**FROLAND: Slått ned av to menn

03.15** En 28 år gammel mann blir slått ned av to menn på nattbussen til Froland. Mannen blødde fra et kutt over øyet da han møtte opp hos politiet for å anmelde forholdet. De to mistenkte i saken er to menn på 21 og 46 år, begge fra Froland. De vil bli innkalt til avhør.

Mandal: Kastet kvinne i veggen

Arendal: Slo til samboeren sin

**TVEDESTRAND: Slått ned og sprayet i ansiktet

03.40** En patrulje melder at to menn, på henholdsvis 31 og 37 år, har blitt slått ned og sprayet i ansiktet av tre menn på en pub i Tvedestrand. Den ene av de to fornærmede er muligens blitt påført et nesebrudd. Han ønsker imidlertid ikke å gå på legevakta. Ifølge politet har vitner til episoden meldt seg og saken vil bli etterforsket videre.

**KRISTIANSAND: Innbruddforsøk

04.05** Fra Johan Ødegaardsvei på Lund i Kristiansand får politiet melding om innbruddsforsøk. To personer har forsøkt å bryte seg inn i huset med brekkjern. Gjerningsmennen stakk fra stedet, da de ble oppdaget. Politiet har ingen mistenkte i saken.

**KRISTIANSAND: Havnet i drukkenskapsarrest

04.10** En 21 år gammel mann blir innbrakt fra Kongensgate i Kristiansand sentrum. Mannen er ifølge politiet overstadig beruset og blir satt i drukkenskapsarrest.

**ARENDAL: Mistenkt for innbrudd

05.40** En 22 år gammel mann fra Fevik vil måtte forklare seg nærmere om et innbrudd ved en møbelforretning på Fevik natt til søndag. Mannen ble pågrepet like i nærheten av møbelforretningen i besittelse av innbruddsutstyr. Mannen var ifølge politiet beruset og ble satt i arresten.

**GRIMSTAD: Fremsatte drapstrusler

06.40** Politiet får melding om at en 20 år gammel mann fra Grimstad skal ha tatt tak i en dørvakt og kommet med drapstrusler. Mannen fremstod som en angrende synder da han ble konfrontert av politiet og beklagte sin oppførsel. 20-åringen vil bli ilagt en bot for episoden.

GRIMSTAD: Ba gjestene om å gå hjem

**MANDAL: Kastet blomsterpotte - havnet i arresten

07.40** En 23 år gammel mann fra Skien kastet en blomsterpotte gjennom en vindusrute. Politiet svarer på mannens oppførsel med å gi 23-åringen "husly" og en bot.