**KRISTIANSAND:

03.29:** To menn ble stoppet i en bil i Festningsgata natt til fredag. Noe amfetamin ble funnet i bilen. Politiet mistenker føreren, en 26 år gammel mann fra Vennesla, for kjøring i ruspåvirket tilstand. Det er tatt blodprøve av bilføreren.

**SØGNE: Tyveri

08.30:** To kjennemerker fra en VW Golf ble i løpet av natta stjålet fra Høllen i Søgne. Kjennemerke: LJ27671. **KRISTIANSAND: Innbrudd i bydelshus

08.33:** Politiet fikk melding om at en stein var blitt kastet gjennom et vindu i bydelshuset på Justvik, og at alle dørene i sto åpne. En politipatrulje rykket til stedet og pågrep kort tid senere en mistenkt person. Mannen (43) karakteriseres som en kjenning av politiet og ble tatt med noe hasj.

**KRISTIANSAND:

09.22:** Politiet fikk melding om at en mann rotet rundt et bygg i Kobberveien. Mannen satte seg senere inn i en bil og kjørte rundt på området. Naboer tipset politiet og politiet rykket ut til stedet. Den mistenkte mannen (28) fra Vennesla ble pågrepet etter at politiet fant ut at bilen han kjørte var tjuvkoblet. Den aktuelle bilen er i etterkant blitt meldt stjålet fra en eiendom på Søm.

**KRISTIANSAND:

10.30:** Politiet fikk melding om en skoleelev var blitt funnet på bunnen av Kristiansands basseng. Les mer.