MANDAL: Bil i grøfta — mistenker fyllekjøring

00.30 fikk politiet melding om at en bil hadde havnet i grøfta ved Langåsen. En politipatrulje rykket ut til skadestedet, og påtraff flere polakker. Sjåføren og eier av Audien ble umiddelbart pågrepet. Politiet mistenker sjåføren for å ha kjørt i ruspåvirket tilstand. Han er derfor fratatt førerkortet. Ingen personer ble skadet under utforkjøringen.

**ÅSERAL: Tatt for ulovlig kjøring

01.15** En 16-åring ble i natt tatt for ulovlig kjøring med ATV i Åseral. Ifølge politiet var ikke kjøretøyet registert.

**GRIMSTAD: Nektet å oppgi navn

02.45** En kar i 20-årene fra Grimstad nektet natt til søndag å oppgi personalia til en politipatrulje som krevde dette. Mannen skal ha oppført seg svært så bøllete på en adresse i Juskestredet. Mannen blir anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Fyllekjørte i feil kjøreretning

02.50** Politiet observerer en danskregistert bil som kjører i mot kjøreretningen i Tollbodgata i Kristiansand. Da patruljen stopper bilføreren, viser det seg at han er synlig beruset, og blir dermed tatt med for utvidet blodprøve. Ifølge politiet tydet også ting på at mannen var påvirket av narkotika. Mannen i 20-årene måtte tilbringe natta i arresten ved Kristiansand politistasjon.

**KRISTIANSAND: Slåssing i sentrum

02.55** To politipatrjuljer måtte rykke ut til en adresse i Vestre Strandgate da to slåsshaner barket sammen. De to karene ble skilt fra hverandre, og en person ble tatt med til arresten ved politistasjonen i samme by. Mannen i 20-årene er anmeldt for en uønsket kombinasjon av overstadig beruselse og ordensforstyrrelse.

**GJERSTAD: Innbrudd på barneskole

07.54** Tyver har i løpet av natt til søndag brutt seg inn i en barneskole i kommunen ved å knuse et vindu. Det var en teknisk vakt ved skolen som rykket ut til bygningen da en innbruddsalarm ble utløst. Politiet har ikke fullstendig oversikt over alt som er stjålet, men det skal i alle fall være bortatt en prosjektor.

**LINDESNES: Tyveri av flere våpen

13.00** Tyver har i løpet av natt til søndag brutt seg inn i et hus i Lindesnes kommune og stjålet flere våpen. Det skal ifølge politiet dreie seg om jaktvåpen. Det er også stjålet diverse tv- og datautstyr.

**ARENDAL: Innbrudd i fylkeshuset

13.20** Ansatte ved fylkeshuset i Arendal meldte søndag morgen om at noen har gjort innbrudd i bygget. Det er usikkert hva som er stjålet.

**KVINESDAL: Tyver stjal flatskjerm

14.30** Tyver har brutt seg inn i en bolig på Hellesdøl i Kvinesdal og stjålet en flatskjerm. Tyvene har tatt seg inn i boligen ved å knuse et vindu i ei dør.

**ARENDAL: Innbrudd i bolig

16.06** Ved å knuse ei rute har tyver brutt seg inn ien bolig i Tybakken på Tromøy. Et skrin med sølvtøy, to laptoper, tre stereoanlegg og en stasjonær harddisk er borttatt. Politiet har vært på stedet og gjort undersøkelser.

**FARSUND: Innbruddsforsøk

16.10** Personer har forsøkt å ta seg inn i en bolig på Maberg i Farsund. Det er funnet brytespor på vindu og i vinduskarm. Ingenting er borttatt. Patruljen har vært på stedet og har en mistanke om hvem det kan være som står bak.

**KRISTIANSAND: Tyveri fra restaurant

16.15** China House i Vågsbygd melder at et beløp er stjålet fra kasseapparatet. Da politipatruljen kom til stedet var gjerningspersonen dradd, og poliet har fått en beskrivelse av personen.

**MANDAL: Innbrudd i bolig

17.15** Det har vært innbrudd i en bolig i Solhøgdeveien i Mandal. Personene har tatt seg inn gjennom et vindu som de knuste med en stein. En bag med blant annet en pc-ledning er borttatt.

**FROLAND: Innbrudd skole

18.01**

**VENNESLA: Innbrudd i bolig

18.01** Politiet får melding fra en kvinne som kommer hjem til boligen sin. Innbruddstyver har tatt seg inn gjennom verandadøren hennes og stjålet en pc-skjerm, play station og kort til tuner. Det er opprettet sak og politiet er på stedet.

**ARENDAL: Tyver tatt på fersken

19.26** Da utrykningspolitiet skulle ha en kontroll på Saltrød i Eydehavn oppdaget de tre menn som holdt på å bryte seg inn i en bil. De ble alle pågrepet og tatt med til stasjonen. Saltrød Bil har vært plaget med flere innbrudd den siste tiden, og det ble funnet verktøy som tidligere har forsvunnet på en av personene. Alle tre vil bli holdt i arrest til de avhøres enten søndag kveld eller mandag.