**KRISTIANSAND: Sovnet i snøen

23.24** Ved Vågsbygd skole hadde en beruset gutt lagt seg til å sove i snøen. En patrulje sendes til stedet, og kommer i kontakt med guttens foreldre, slik at han trygt blir befordret hjem.

**ARENDAL: Spankulerte midt på E 18

23.29** Politiet får melding om en beruset person som valser rundt midt på E 18 ved Nedenes i Arendal. Det lykkes ikke politiet å finne vedkommende.

LYNGDAL: Meide ned veiskilt

**KRISTIANSAND: Fest tok av

00.05** En privatfest i Vågsbygd antok uønskede dimensjoner — da uønskede gjester hadde tatt seg inn i huset og dratt opp stemningene en del hakk for mye. Politiet dro til stedet, men da hadde uroelementene allerede forlatt huset.

**SØGNE: Ordensforstyrrelse

00.29** Fra Høllen brygge meldte dørvaktene at de hadde problemer med en brysom gjest. En 26 år gammel mann fra Søgne laget så mye kvalm at de var nødt til å ringe politiet. Heller ikke da politiet kom, ville 26-åringen roe seg, og ble til slutt innbrakt av politiet. Mannen blir anmeldt for ordensforstyrrelse i beruset tilstand.

**VENNESLA: Stanset med nark i bilen

00.41** En patrulje stanser en bil for kontroll i Vennesla, og det blir funnet mindre mengder hasj i bilen. En passasjer, en 20 år gammel mann fra Vennesla, tar på seg ansvaret, og vil bli anmeldt for besittelse av narkotika.

**KRISTIANSAND: 16-åring i snøen

00.52** Fra Hånes får politiet inn en melding om at en ung gutt skal ligge ute i snøen. Politipatruljen bistår gutten og foreldrene, som har vært ute og lett etter ham, slik at de blir gjenforent. Gutten er en 16-åring fra Kristiansand, og skal være i god behold.

**KRISTIANSAND: Klammeri på Havana

01.14** Vaktholdet ved Havana ber om bistand da det brygger opp til klammeri på utestedet. Politiet kommer raskt til stedet og forebygger videre utvikling i saken. Ingen blir anmeldt.

**ARENDAL: Kraftig smell

01.46** Flere personer våkner av et kraftig smell i Arendal, og politiet har undersøkt saken.

— Noen må ha puttet fyrverkeri i en avfallsdunk til papir, sier operasjonsleder Vidar Neset ved Agder politidistrikt. Ingen personer er mistenkt i saken foreløpig.

**KVINESDAL: Overstadig beruset

01.57** En svært beruset 39-åring fra Kvinesdal blir kjørt hjem av politiet etter å ha ravet full rundt i sentrum.

**ARENDAL: Slåssing

02.00** Det blusser opp antydninger til slagsmål i Friergangen i Arendal sentrum, situasjonen roer seg, og kamphanene går etterhvert hvert til sitt.

**KRISTIANSAND: Overstadig beruset II

02.02** Politiet henter en svært beruset person som oppholder seg i Tollbodgata ved en restaurant.

— Han blir kjørt veien om legevakta for en sjekk, og deretter satt i fyllearresten, sier Neset. Mannen er en 39 år gammel kristiansander.

**GRIMSTAD: Iskald haik

02.06** Forbipasserende på Uglandssletta på E18 ringer politiet og forteller om en haiker som står ute i bare skjorteflakene. Politiet har kikket etter mannen uten å finne ham.

Så har han vel sikkert fått haik av noen i varm bil, får man håpe.

**MANDAL: Bråk på utested

02.22** Det er antydninger til klammeri og bråk på Hr Redaktør i Mandal. Politiet er raskt på stedet og får avverget eskalering av konflikten. Ingen blir innbrakt eller anmeldt.

**MANDAL: Mistenkelig kjøring

02.34** En bil kjører ureglementert på E 39 på vei østover mot Kristiansand. Politiet lykkes ikke å lokalisere bilen etter signalement.

**ARENDAL: Bråk på Shell

02.45** En 19 år gammel gutt fra Arendal blir innbrakt fra Shell i Vestergata i Arendal, og blir anmeldt for ordensforstyrrelse i beruset tilstand på offentlig sted.

19-åringen blir satt i fyllearresten.

**ARENDAL: Utidig oppførsel

02.48** En kvinne har oppført seg klanderverdig mot vaktene på Barrick i Arendal. Politiet har bistått, og kvinnen har forlatt stedet. Hun blir ikke anmeldt for bråket.

**KRISTIANSAND: Urinering

03.04** To personer blir innbrakt fra krysset Markens gate / Tollbodgata etter urinering på offentlig sted og ordensforstyrrelse. Sistnevnte, en 22 år gammel mann fra Kristiansand, blir innsatt i drukkenskapsarresten.

**KRISTIANSAND: Urinering II

03.16** En beruset 34-åring fra Kristiansand gjør sitt fornødne på offentlig sted, og er i tillegg såpass beruset at han blir satt i fyllearresten.

**KRISTIANSAND: Uregjerlig taxikunde

03.22** En drosje ber om bistand på Mosby, etter at en kvinnelig passasjer ikke vil gjøre opp for seg. De blir ikke enige, og kvinnen kan vente seg en anmeldelse fra drosjesjåføren.

**GRIMSTAD: Uønsket hamring på døren

03.28** En beruset mann står på utsiden av et hus i Storgata og hamrer på døren. Mannen, en 20-åring fra Grimstad, blir kjørt hjem til sin egen adresse.

  • Muligens har opptredenen hans forårsaket glasskader i døren, det er sprekker i glasset, sier operasjonsleder Neset. 20-åringen kan vente seg en anmeldelse i etterkant.

**KRISTIANSAND: La seg opp i politiets arbeid

03.31** Tre personer, en 21-åring, en 39-åring og en 28 år gammel mann, alle fra Kristiansand, blir innbrakt til fyllearresten etter å ha oppført seg klanderverdig. To av karene blir anmeldt for å ha lagt seg opp i polities arbeid, den tredje for ordensforstyrrelse på offentlig sted.

**KRISTIANSAND: Høy musikk

04.54** Politiet gjenoppretter natteroen etter å ha avlagt et besøkt hos musikkelskere uten armbåndsur i Kirkegata.

GRIMSTAD: Sovnet med mat i stekeovnen

**KRISTIANSAND: Sovnet på gata

05.23** Et avisbud melder fra om en mannsperson som sitter utenfor en adresse i Henrik Wergelandsgate og sover. Politiet finner mannen og kjører han til hotellet han bor på.

**GRIMSTAD: Skadeverk

06.29** Det er oppdaget skadeverk mot en vindusrute i en butikk i Grimstad sentrum. Det er ingenting som tilsier at noen har vært inne i butikken, og politiet har vært i kontakt med eierne.

**VENNESLA: Bitt av hund

07.21** En person skal være bitt av en hund på en adresse i Vennesla. Ambulansen har reist til stedet.

— Det er et forhold vi undersøker, sier operasjonsleder Vidar Neset.

**GRIMSTAD: Blåvalium og marihuana i skiltløs bil

07.24** En uregistrert bil skal ha blitt parkert på en adresse på Fevik. Bilen skal ikke ha vært utstyrt med skilter, og naboer skal ha sett personer forlate kjøretøyet.

I bilen ble det funnet en del blåvalium-tabletter, samt formentlig marihuana.

— Vi har ikke funnet mannen som er knyttet opp mot bilen, en Hyundai, sier Neset.