LILLESAND: Daglig leder reagerer kraftig på at politiet ikke kunne komme og i stedet ba henne dra ut midt på natten for å sikre og sjekke innbruddsstedet.

— Politiet hadde fått melding om to knuste vinduer. Patruljen var opptatt og kunne ikke komme. De ba meg dra ned for å sjekke. Jeg tok med meg en av de ansatte. Vi var redde. Tyvene kunne jo fortsatt være i bygningen, forteller daglig leder Hildegunn Thomassen.

Hun synes det er ille at det ikke finnes tilgjengelig politi. Onsdag morgen ringte hun og purret på politibesøk.

— Politiet kom ved 09-tiden og tok fingeravtrykk, forteller Thomassen.

— Det var ganske ekkelt å komme på jobb, til alt rotet. Det var glass over alt, kassa var brutt opp og tipspengene vi har spart på til noe gøy var også borte, forteller pizzabaker Karoline Karlsen, som var forbi arbeidsplassen ved 01-tiden uten å se noe mistenkelig.

Ifølge Karlsen skal det ha vært tilfeldig at ikke dagsoppgjøret fra tirsdag var tatt. Det skulle tas onsdag morgen og det var en del tusenlapper i kassaapparatet. I tillegg var det 2.500 kroner i et pengeskrin på kontoret. Også disse ble stjålet. Tipskrukka skal ha inneholdt rundt 500 kroner.

— Jeg kan ikke se at innbruddstyvene har tatt noe annet enn penger, sier daglig leder Hildegunn Karlsen.

Politiet har foreløpig ingen øvrige opplysninger om innbruddet og kan heller ikke bekrefte om det er funnet fingeravtrykk.

TØMT: Kassa på pizzabakeriet ble knust og tømt for hele dagsoppgjøret, forteller pizzabaker Karoline Karlsen. Foto: Helge Corneliussen

KNUST: Pizzabaker Karoline Karlsen tror innbruddstyvene først har prøvd seg på inngangsdøren, før de smalt ut et av de store vinduene. Foto: Helge Corneliussen