KRISTIANSAND: 18-åringen har forklart til politiet at han ble lagt i bagasjerommet på en bil, og kjørt bort av fire andre menn i alderen fra 17 til 22 år. Episoden skjedde 4. april i år. Tinnheiagutten ble kjørt til den tidligere søppelfyllinga i Holskog. Der ble han fratatt en del klær. Ifølge forklaringen til den fornærmede i saken ble han slått med en vedkubbe.

Den siktede 22-åringen nekter for å ha gjort noe. Han har påklaget politiets vedtak om å frata ham førerkortet. Det ble beslaglagt fordi bil og førerkort var brukt i forbindelse med en straffbar handling. Retten har gitt politiet medhold i førerkortbeslaget.

Den siktede 22-åringen sier at 18-åringen skyldte ham penger. Han sier at han ikke var med på kjøreturen og heller ikke med på selve kidnappingen og slagene som 18-åringen skal ha fått med vedkubben.

Ifølge Kristiansand tingrett har bror til den siktede forklart at han ringte etter 22-åringen og ba ham kom med bil til Vågsbygd skole, der selve kidnappingen startet ved at 18-åringen ble lagt i bagasjerommet og fraktet vekk.

Saken er ikke ferdig etterforsket.