MANDAL: Bil stjålet

22.30 En sølvgrå Nissan X-trail med registreringsnummer PP 43331 ble meldt stjålet fra Saltverket i Mandal.

KRISTIANSAND: Innbrudd i bil

23.58 En mann i slutten av 20-årene ble pågrepet, mistenkt for å ha brutt seg inn i en bil i Gullveien. Innbruddet ble oppdaget av forbipasserende. Bilen var nedsnødd, og stod igjen med åpen dør da tyven stakk fra stedet. Mannen ble pågrepet av en patrulje om lag tre kvarter senere.

KRISTIANSAND: Trafikklys kjørt ned

01.50 Politiet fikk melding om at et trafikklys var kjørt ned på E39 ved avkjørselen til Vestheiene og Hellemyr. Operasjonssentralen vet ikke hvordan det her skjedd. Veitrafikksentralen ble varslet.

KRISTIANSAND: Pågrep biltyv

02.10 En 16 år gammel gutt ble pågrepet i Tommelitenvei, mistenkt for å ha forsøkt å stjele en bil som stod parkert. Politiet fikk melding av personer i området som holdt gutten fast. Han ble tatt med inn til arresten.

KRISTIANSAND: Innbrakt etter husbråk

02.30 En mann i 50-årene ble satt i drukkenskapsarresten etter at han hadde stelt i stand bråk i en bolig på Slettheia. Mannen vil ifølge politiet ikke bli anmeldt for forholdet.

ARENDAL: Pågrepet etter slåsskamp

03.10 To personer, begge i 20-årene, ble pågrepet av politiet etter en slåsskamp i Kirkegaten. De ble først satt i arresten, men den ene var så beruset at han etter kort tid ble kjørt til Sørlandet sykehus i Arendal. Begge vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse.

KVINESDAL: Innbrudd i bedrift

05.00 Politiet fikk melding om at tyver hadde tatt seg inn i en bedrift i Nesgata i Kvinesdal i løpet av natten. Tyvene hadde knust en rute og stjålet en mobiltelefon og et fotoapparat. Politiet har foreløpig ingen mistenkte.

**MANDAL: Tatt for fyllekjøring

05.30** En mann i slutten 30-årene fra Farsund ble pågrepet av politiet etter at han hadde kjørt i grøfta ved Mones. Mannen blåste positivt på alkotest på stedet, og ble innbrakt til Mandal politistasjon. Han fikk førerkortet beslaglagt.