VIGELAND: Stjal skilter

14.39: Noen har stjålet skiltene på bilen til en bileier på Vigeland. De har nummer RH46379

ARENDAL: Ville ikke si hvem som kjørte

15.22: En kvinne ringer inn til politiet og sier at bilen hennes har blitt påkjørt rett ved Heimdal sjokoladefabrikk i Arendal. Det er flere andre til stede, men alle nekter for å ha kjørt bilen som kjørte på kvinnens bil. Politiet kjører etter hvert ut til dem, megler mellom partene og de klarer å ordne opp.

KRISTIANSAND: Ikke gyldig førerkort

16.17: Tollvesenet stopper en person som kjører bil, men som ikke har gyldig førerkort, på ferjeterminalen i Kristiansand.

EVJE OG HORNNES: Innbrudd

15.35: En familie ringer inn til politiet og sier de har hatt innbrudd i hytta si, en gang mellom 1. mai og i dag. Det er knust en rute og stjålet en parabol og annet teknisk utstyr.

BYKLE: Hytteinnbrudd

15.45: En hytteeier ringer inn fra Nylund i Bykle og sier han har hatt innbrudd i hytten sin. Det er brutt opp et vindu og diverse gjenstander er borte.

KRISTIANSAND: Slåsskamp på Rema 1000

15.50: Politiet får melding om en «vill slåsskamp» på Rema 1000 på Tangen. Politiet kjører ned og tar hånd om en 17 år gammel mann som sammen med flere andre skal ha gått løs på betjeningen. De andre har stukket av, men politiet sjekker videoovervåkingen som viser at en kvinnelig ansatt har blitt slått i ansiktet, mens en annen har fått mindre skrubbskader på en arm. Politiet leter nå etter en 16 år gammel gutt som var med.

SØNDELED: Innbrudd

17.04: Politiet får melding om et nytt innbrudd, i Søndeled. Det er uklart hva som er stjålet.

MANDAL: Stjal håndveske

18.05: En beboer i Mandal har blitt frastjålet en svart håndveske mens hun var borte fra huset sitt i en times tid. Den ble sannsynligvis stjålet fra entreen i huset. Det er stjålet diverse bankkort og rundt 4000 kroner i kontanter.

GRIMSTAD: Ville ikke betale

18.22: En drosjesjåfør ber om politiets bistand i Nygata i Grimstad. Han har tatt med seg noen passasjerer som ikke vil betale hele regningen; de vil bare betale 200 kroner av 350. Når politiet kommer til stedet har de likevel betalt.

TVEDESTRAND: Tok kvelertak på 14-åring

18.38: Politiet får melding om et en person har gått amok et sted i Tvedestrand. De rykker ut og finner ut at en person har tatt kvelertak på en 14 år gammel jente, dyttet et annet familiemedlem og vært ufin mot sin godt voksne far. Politiet har tatt hånd om personen.

**LYNGDAL: Stjal bilskilter

19.93:** En bileier ringer inn og sier to skilter har blitt stjålet, på to forskjellige biler vedkommende eier. Skiltnumrene er PX37990 og PX51209

**GRIMSTAD: Stjal skilt

19.11:** Politiet får melding om at et nytt bilskilt er stjålet, denne gangen fra Holvika båthavn. Skiltet har nummer PD26926. **KRISTIANSAND: Kjørte villmann

19.17:** Politiet får flere klager på en bil som «kjører villmann» i området Åsane/Karuss. En patrulje finner bilen ved Myren gård og den blir avskiltet på grunn av tekniske mangler.

**BIRKENES: Tømte brannslukningsapparat

19.35:** To ungdommer har tømt et brannslukningsapparat på syv biler på Ruglandsbanen. En politipatrulje reiser opp og får personalia på dem som har gjort det. De vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Fiklet med vindu

19.35:** En forbipasserende melder fra om at noen ungdommer fikler med et vindu på Wilds Minne skole. De stikker av når de ser at de blir observert. Kommunens vaktmestertjeneste reiser til stedet og sjekker at vinduene er lukket og låst.

**MANDAL: Kjørte stygt

19.56:** En bilist på E39 ved Mandal ringer inn og sier at en medbilist kjører stygt på veien. En patrulje stopper en bil ført av en kvinne i 30-årene fra Kristiansand. Hun blir ikke anmeldt, men får en muntlig advarsel.

**TVEDESTRAND: Mulig promillekjøring

21.15:** Politiet stopper en scooter hvor føreren skal være beruset.

**MANDAL: Høy musikk

21.43:** Politiet får inn en klage vedrørende høy musikk på en adresse i Mandal. En patrulje dro ut for å be rette vedkommende skru ned musikken. Ifølge politiets logg sa den unge musikanten at han aldri skulle gjøre det igjen.

**KRISTIANSAND: Høy musikk II

22.24:** Også i Kristiansand kommer det inn en klage på høy musikk. Her viser det seg at det er et hyggelig selskap i Strandpromenaden som har blitt litt høylytt, men personene i selskapet lovet å dempe volumet.