KRISTIANSAND: Stjålet bil forsvant igjen

15.09: En bil som muligens var stjålet stod i Henrik Wergelands gate. Da politiet kom, var den ikke lenger å finne.

ARENDAL: Underlig kjøring

15.18: Politiet mottok en bekymringsmelding om at en bil kjørte «merkelig» i Arendal sentrum. Politiet fant bilen, kontrollerte den, og fant at alt var i orden.

MANDAL: Beruset og til sjenanse

16.16: Politiet mottok klager på en overstadig beruset person som på et tidspunkt sovnet ved det offentlige Uranienborg-toalettet i Mandal. Ifølge operasjonsleder Vidar Neset i Agder-politiet, var mannen til en viss sjenanse for andre, men hadde forsvunnet på egne bein da politiet kom.

KRISTIANSAND: Kjørt hjem av politiet

17.39: En kvinne i 50-årene hadde ifølge meldingen problemer med å ta vare på seg selv ved Narvesen-kiosken i Markens. Ta vare på seg selv kunne hun, sier Neset, men kvinnen ble uansett kjørt hjem til seg selv.

KRISTIANSAND: Stoppet med uregistrert bil

18.49: En mindre, hvit lastebil kjørte fra Mosby retning Vennesla, og manglet registreringsnummer. Politiet kom over bilen ved Ålefjær. Bilen manglet korrekt nok skilter. Føreren, en 29-åring fra Kristiansand, manglet førerkort. Det ble han anmeldt for.

MANDAL: Tatt uten førerkort

19.26: Politiet i Mandal stoppet en bil ved en sentrumsnær adresse. Bilføreren (32) ble anmeldt for å ha kjørt uten førerkort.

KRISTIANSAND: Veltet på sykkel

20.21: AMK meldte om sykkelvelten utenfor Parko i Kristiansand. Det viste seg at syklisten i 50-årene slapp fra det med skrubbsår.

ARENDAL: Firhjuling ved gruvene

20.36: Den uregistrerte firhjulingen ble observert kjørende på området ved Bråstad. Da politiet kom, var den forsvunnet.

FROLAND: Mistenkelig kjøring

20.50: Mannen (40) fra Grimstad som ble stoppet på rv 42 ved Mjåvatn manglet førerkort for bil. Det er ingen mistanke om rus.

VENNESLA: Stjal penger

21.41: Ifølge meldingen hadde en person på en adressse i Vennesla stjålet 2000 kroner i kontanter. Vedkommende er navngitt, men var i kveld ennå ikke funnet.

MANDAL: Innbrudd i bolig

22.15: Mannen mistenkt for grovt tyveri fra en adresse i Amaldus Nilsens gate, tok seg inn via en knust vindusrute. Derfra tok med seg blant annet en jakke. Han ble raskt pågrepet og inntil videre kjørt til Mandal politistasjon. Operasjonsleder Vidar Neset har ikke nærmere personalia på vedkommende.