SØGNE: Traileren skulle under broa i Leireveien da kjøretøyet rett og slett ble for høyt. Dermed traff hengeren taket på E 39-broa.

Det ble synlige skader på broa, og en del mur falt ned over fylkesveien.

— Vi har fått melding om at et vogntog har kjørt seg fast under broa. Ingen personer er skadet, men det er en del trafikale problemer på stedet, opplyser operasjonsleder Gunn Lieng ved Agder politidistrikt til fvn.no.

Uhellet skjedde like før klokka 18 onsdag kveld. En snau halvtime senere fikk politiet melding om hendelsen. Da sto traileren fortsatt fast, og sjåføren hadde forlatt kjøretøyet.

— Vi har fått opplysninger om en del skader på betongen under broa. En patrulje er på vei, og Statens vegvesen har også kalt ut folk nå, sa operasjonsleder Lieng klokken 18.40. Ifølge operasjonslederen var det en polsk mann som kjørte traileren.

Ved 21.30-tiden stod kjøretøyet fortsatt fast.

— Politiet har dirigert trafikken, mens folk fra entreprenøren NCC jobber med å få løs kjøretøyet. De har klart å dra traileren én meter, men vet fortsatt ikke hvordan de skal få den løs, sa Lieng klokken 21.20. Klokken 22.10 meldte Statens vegvesens veitrafikksentral at traileren var fjernet og at Leireveien var ryddet.