ARENDAL: Beruset person

22.09: En beruset 58-åring fra Risør nektet å forlate Big Horn i Arendal etter anmodning fra politiet. Mannen ligger derfor i fyllearresten til i dag.

KRISTIANSAND: Promillekjøring

00.18: Politiet stopper en 17 år gammel mopedfører som viser seg å kjøre med promille. Førerkortet blir beslaglagt etter at promillen viser seg å være på 0,4. ARENDAL: Vanskelig mann

0035: En mann oppfører seg vanskelig ved Langbrygga i Arendal. Ettersom han nekter å etterfølge det politiet ber han om blir han tauet inn.

GRIMSTAD: Bil i husvegg

01.44: Politiet kommer over en 44-åring fra Polen som står med en bil i en husvegg bak en butikk. Mannen er åpenbart beruset og mistenkt for kjøring i påvirket tilstand. Mannen som er bosatt i Grimstad blir tatt inn til avhør i Arendal.

KRISTIANSAND: Beruset person

01.54: Politiet måtte hente inn en vanskelig 36-åring i Vestre Strandgate.

KRISTIANSAND: Slagsmål

02.14: Politiet får melding om et slagsmål ved Pir6. To personer på 20 år blir tatt inn og anmeldt for bråk i beruset tilstand.

KRISTIANSAND: Slagsmål

02.20: Det oppstår et slagsmål ved rutebilstasjonen. En ambulanse blir sendt til stedet og finner en person med blod i ansiktet. Det er fortsatt ikke kjent om 21-åringen fra Kristiansand som ble slått ned vil levere en anmeldelse.

MANDAL: Brent smalahove

02.46: En fotpatrulje i Mandal kjenner røyklukt fra en adresse. Inne i den røykfylte leiligheten finner politiet en gryte som står på, mens de som bor der sover. Det viser seg at det som lå i gryten var et smalahove, som hadde blitt en smule brent etter å ha stått på for lenge.

KRISTIANSAND: Slått ned

04.05: To personer påstår de ble slått ned ved 7Eleven. På bakgrunn av beskrivelsen som blir gjort pågriper en patrulje tre mistenkte i saken. De tre mennene på 19, 20 og 21 år sitter i Kristiansand i påvente av avhør. De to fornærmede på 23 og 24 år skal blant annet ha blitt frastjålet mobiltelefonene.

GRIMSTAD: Kraftig smell

04.08: Bil reddet av autovernet

GRIMSTAD: Stjålet motorstykkel

04.50: Mens politiet står i Arendalsveien i Grimstad får de plutselig øye på en beruset mann som trillet en motorsykkel. Det viser seg at motorsykkelen er stjålet. En 24-åring fra Grimstad er mistenkt i saken.

SONGDALEN: Marijuana

06.00: En patrulje stopper en bil de vil kontrollere ved Brennåsen. Det viser seg at den ene i bilen er i besittelse av marijuana. Han er i tillegg etterlyst for en mindre sak i Østfold. 26-åringen fra Oslo får dermed to forelegg på en gang.

VENNESLA: Snøfreser stjålet

09.40: Politiet får melding om en snøfreser som er stjålet i Vennesla.

KRISTIANSAND: Mopedtyveri

15.20: Det har blitt stjålet en moped i Tordenskjoldsgate i Kristiansand iløpet av det siste døgnet. Mopeden har kjennemerkene PU7826.