**KRISTIANSAND: Tyveri av scooter

13.18** En Shilera scooter med registreringsnummer RC 9044 blir meldt stjålet fra Jærneskollen i Kristiansand. Scooteren ble stjålet utenfor en carport og er trolig stjålet i løpet av natten.

**ARENDAL: Frastjålet Audi

14.45** En sort Audi stasjonsvogn blir meldt stjålet fra Vesterveien i Arendal. Ifølge politiet hadde fornærmede bilen stående til salgs da den ble stjålet. Ifølge vitneobservasjoner skal bilen kjørt fra stedet klokken 22.50 mandag kveld.

VALLE: Stjal arvesølv

15.18 Politiet får melding om det de betegner som grovt tyveri fra en bolig på Rysstad i Valle. Det skal blant annet ha blitt stjålet arvesølv fra boligen.

**GRIMSTAD: Ble påkjørt bakfra

16.04** Politiet får melding om en personbil som skal ha blitt påkjørt bakfra på E18 like ved avkjøringen til Nedenes mellom Grimstad og Arendal. Skadeomfanget er så langt ukjent, men bilene skal ikke ha blitt påført store skader i kollisjonen. Både politi og ambulanse rykket til stedet etter å ha blitt varslet om uhellet.

**VENNESLA: Sneide borti syklist

18.30** Politiet får melding om at en bilfører har sneiet borti en tolv år gammel gutt på sykkel. Ifølge patruljen på stedet holdt bilen lav fart da uhellet skjedde og politiet karakteriserer episoden som et hendelig uhell. Politiet besluttet å ikke opprette sak.